articol de Romeo Ene
Conform Gazzetta dello Sport, Ronaldo ar avea deja o oferta concretă de la vechiul său club, Manchester United, iar trupa de pe Old Trafford i-ar oferi un salariu de 20 de milioane de euro anual pentru a reveni în Anglia. Paul Pogba ar putea fi parte a tranzacţiei, astfel francezul s-ar putea întoarce la Juventus în schimbul lui Ronaldo. Totuşi, sursa citată precizează faptul că Ronaldo aşteaptă o ofertă din partea lui PSG, dar tranzacţia depinde de viitorul lui Kylian Mbappe. Sporting Lisabona și Real Madrid sunt alte opțiuni pentru vedeta Portugaliei în această vară.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 5 ORE

Pogba-Ronaldo, posibilul schimb al verii

Cotidianul italian precizează că United este dispusă să-i ofere lui Ronaldo un salariu de 20 de milioane de euro, mult sub ce îi oferă Juventus în acest moment, anume 30 de milioane de euro.
Având în vedere situaţia lui Paul Pogba pe Old Trafford, un schimb Pogba-Ronaldo nu este imposibil în această vară. Despre Sporting Lisabona și Real Madrid se vorbește ca despre posibilele destinaţii ale unuia dintre cei mai buni jucători de fotbal din istorie, dar partea economică ar putea reprezenta o problemă pentru aceste cluburi, din cauza pandemiei.
Conform aceleiaşi surse, Max Allegri, noul antrenor al lui Juventus, şi-l doreşte pe atancatul lui Manchester City, Gabriel Jesus, ceea ce a condus către speculaţii referitoare la plecarea lui Ronaldo. S-a vehiculat de mai multe ori în presa din străinătate că Allegri nu-l doreşte pe Cristiano la echipa sa.
Chiar şi aşa, Ronaldo va lua în considerare orice ofertă şi o va accepta pe cea care îi va satisface toate pretenţiile. United se concentrează în acest moment pe aducerea lui Sancho, astfel o posibilă revenire pe Old Trafford este puţin probabilă în această vară. Mai mult decât atât, Ronaldo câștigă în prezent aproape 30 de milioane de euro pe an, iar jucătorul în vârstă de 36 de ani este încrezător că poate obține un nou contract aproapiat de aceste câștiguri.
Interesul lui PSG depinde de viitorul lui Kylian Mbappe, iar portughezul ar putea ajunge pe Parc des Princes doar dacă tânărul jucător va pleca.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 6 ORE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 7 ORE