Imaginile au circulat repede în mediul online și au ajuns în cele din urmă și la autoritățile locale, care n-au întârziat să-i atragă atenția lui Cristiano. Forțele de ordine au reamintit că toată lumea trebuie să respecte carantina în această perioadă, inclusiv atacantul lui Juventus.
"Ronaldo nu are vreun drept special ca să se antreneze. La fel ca toată lumea, poate să se pregătească doar dacă respectă regulile. Nu există vreun privilegiu!", a spus Pedro Ramos, șeful departamentului de sănătate din Madeira.
Fotbal
"Așa se întâmplă când dai un milion € pentru ceva de 100.000!". Acuze fără precedent la Barcelona
10/04/2020 LA 11:52

"Ronaldo s-a antrenat numai câteva minute"

Imaginile cu Ronaldo la antrenament i-au pus pe membrii autorităților din Madeira într-o lumină proastă, motiv pentru care Ramos a oferit o conferință de presă de ultimă oră în care a justificat acțiunile jucătorului.
Chiar dacă a reamintit că Ronaldo nu are vreun drept special față de ceilalți oameni, șeful autorităților consideră că ațiunile atacantului nu pot fi considerate nepotrivite:
"Toți cetățenii pot ieși să se antreneze atâta timp cât mențin distanța socială și nu se întâlnesc cu alte persoane. Ronaldo nu a beneficiat de vreo permisiune specială. Cu toții suntem la fel și ne luptăm cu aceeași pandemie.
Cel mai bun jucător din lume trebuie să-și folosească imaginea oferind un exemplu pozitiv. Chiar dacă a ieșit din carantină, Cristiano a făcut doar câteva minute de antrenament, lucru care nu reprezintă o problemă gravă. Nu vreau să spun că a reprezentat o acțiune nepotrivită, pentru că suntem cu toții implicați.", a mai spus Ramos.

Ronaldo, 142 de abdomene în 45 de secunde

În urmă cu câteva zile, Ronaldo a lansat o nouă provocare pentru cei 210 urmăritori de pe Instagram, prin care îi îndeamnă să rămână în formă și în perioada de autoizolare. Campania lui Ronaldo se numește "Living Room Cup" și se bazează pe un concurs de abdomene.
"Salutare tuturor, am o nouă provocare pentru voi prin care puteți rămâne activi: Living Room Cup. Credeți că puteți să-mi doborâți recordul de abdomene? Arătați-mi de ce sunteți în stare!", a scris Ronaldo, pe contul de Instagram.
Alături de text, atacantul lui Juventus a atașat și un filmuleț cu el în care face o demonstrație a provocării. Rezultatul portughezului a fost absolut fantastic: 142 de repetări în 45 de secunde, adică aproximativ 3 repetări pe secundă.
Mai mulți fotbaliști au acceptat provocarea lui Cristiano și au încercat să-i întreacă scorul, printre care Erling Haaland, Blaise Matuidi și Bruno Fernandes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 4 ORE
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 5 ORE