Starul lui Juventus se afla în cantonamentul naționalei Portugaliei când a primit rezultatul ultimului test. În prezent, Ronaldo este asimptomatic și a intrat în autoizolare.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu COVID-19

Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
ACUM 22 MINUTE
Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că Ronaldo a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, cu o zi înaintea meciului cu Suedia, din Liga Națiunilor.
Cristiano Ronaldo este singurul jucător al naționalei Portugaliei depistat cu coronavirus la ultimul test efectuat. Potrivit Federației Portugheze, jucătorul cu 5 Baloane de Aur se află în stare bună.
Atacantul de 35 de ani a fost integralist în ultimul meci al Portugaliei, de pe terenul Franței, încheiat 0-0.
Cristiano va rata și următoarele două meciuri ale lui Juventus, contra lui Crotone (17 octombrie, în Serie A) și Dinamo Kiev (20 octombrie, în grupele Champions League). În cel mai rău caz, Ronaldo va lipsi și la super-duelul cu Barcelona lui Messi, din grupele Champions League, programat pe 28 octombrie.
Starul "Bătrânei Doamne" va fi nevoit să stea în carantină cel puțin 10 zile, așa cum prevede legislația din italia.
Dacă Ronaldo va primi rezultat negativ după această perioadă de autoizolare, va mai avea la dispoziție 5 zile ca să se antreneze în mod obișnuit, alături de ceilalți jucători ai lui Juventus.

Premier League, etapa a 5-a

Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM O ORĂ
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM O ORĂ