Cristiano Ronaldo a fost subiectul foarte multor articole, zvonuri, speculații și așa mai departe, de câteva luni bune. Subiectul principal al acestora fiind viitorul său fotbalistic, în contextul în care a intrat în ultimul an de contract cu Juventus și cel puțin pentru moment, nu există nimic oficial cu privire la destinația sa viitoare.
Revenirea la Real Madrid – Manchester United, transferul eșuat la PSG din cauza sosirii lui Leo Messi care i-ar fi luat fața, un eventual transfer la Manchester City, toate aceste subiecte l-au avut în centru pe Cristiano Ronaldo.
Superstarul portughez, câștigător a 5 Baloane de Aur, s-a săturat de tot ce se scrie în spațiul public despre el și a postat un discurs destul de aspru, fără menajamente. Ceva ce el nu obișnuiește să facă.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
"Oricine mă cunoaște este conștient de cât de concentrat sunt pe munca mea. Mai puțină vorbă și mai multă acțiune, acesta a fost motto-ul meu încă de la începutul carierei. Totuși, având în vedere tot ce s-a spus și scris recent, trebuie să-mi expun poziția. Pe lângă lipsa de respect față de mine ca om și ca jucător, este vorba despre modul frivol în care viitorul meu este expus în presă este lipsit de respect față de toate cluburile implicate în aceste zvonuri, dar și față de jucătorii și staff-ul acestora”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Cristiano Ronaldo nu va reveni la Real Madrid

Ultima speculație a fost despre revenirea la Real Madrid, dar Carlo Ancelotti – antrenorul madrilenilor – a dezmințit informația destul de rapid. Cristiano a vorbit de asemnea despre articolele despre acest subiect și a precizat că Real Madrid va rămâne istorie pentru el.
"Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. A fost înregistrată. În cuvinte și în cifre, în trofee, în recorduri și în titluri. Este în muzeul de la Stadionul Bernabeu și mințile fiecărui fan al acestui club. Pe lângă ce am reușit, îmi aduc aminte că în acești nouă ani am avut o relație profundă de respect și afecțiune cu fanii clubului, pe care o am și acum și pe care o voi avea mereu. Sunt convins că fanii adevărați ai lui Real Madrid vor continua să mă păstreze în inimile lor, așa cum și eu îi voi avea în a mea.
Pe lângă cel mai precedent episod din Spania, au existat frecvent știri și povești care m-au asociat cu o serie de cluburi din țări diferite, însă nimeni nu a fost vreodată preocupat să încerce să afle adevărul. Rup acum tăcerea pentru a vă spus că nu le pot permite oamenilor să se joace cu numele meu. Rămân concentrat asupra carierei mele și asupra muncii mele, sunt pregătit pentru toate provocările care vor urma. Orice altceva? Doar discuții", a mai scris Cristiano.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56