Gala Globe Soccer Awards a ajuns la a 12-a ediție, care a fost una cu totul specială. Organizatorii au oferit premii pentru performanțele din acest secol ale echipelor, fotbaliștilor sau antrenorilor. Evident, cel mai așteptat moment a fost desemnarea celui mai bun jucător din secolul XXI, titlu care i-a revenit în cele din urmă lui Cristiano Ronaldo. Premiul pentru Jucătorul Anului 2020 i-a fost acordat lui Robert Lewandowski.
Cristiano Ronaldo a oferit declaraţii în cadrul galei de la Dubai, unde a fost desemnat fotbalistul secolului, la gala Globe Soccer Awards. Portughezul a spus că este plictisit de fotbalul din pandemie, pentru că nu mai poate fi huiduit de fani în timpul meciurilor.Lusitanul este de părere că fotbalul fără fani este plictisitor şi ciudat.

Cristiano Ronaldo le duce lipsa fanilor de pe stadioane

Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
IERI LA 16:53
"Să joc pe un stadion gol este plictisitor, în opinia mea. Respectăm protocul, sănătatea este cea mai importantă, dar nu îmi place. O fac pentru că iubesc fotbalul, asta este pasiunea mea. Joc pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei, pentru fani, dar nu îmi place. Este atât de ciudat! Îmi place când oamenii îl huiduie pe Cristiano.
Când ating mingea, aud `uuuu`, dar nu mai am parte de asta. Când merg în alte ţări şi oamenilor le place de alţi jucători, aud `uuuu`. Mă motivez cu asta! Sper ca în 2021 să se schimbe regulile astea", a spus Ronaldo, la o conferinţă organizată cu ocazia galei Globe Soccer Awards, la care l-a avut alături de polonezul Lewandowski.
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
IERI LA 13:30
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
IERI LA 08:42