Gala Globe Soccer Awards a ajuns la a 12-a ediție, care a fost una cu totul specială. Organizatorii au oferit premii pentru performanțele din acest secol ale echipelor, fotbaliștilor sau antrenorilor. Evident, cel mai așteptat moment a fost desemnarea celui mai bun jucător din secolul XXI, titlu care i-a revenit în cele din urmă lui Cristiano Ronaldo. Premiul pentru Jucătorul Anului 2020 i-a fost acordat lui Robert Lewandowski.
Cristiano Ronaldo a oferit declaraţii în cadrul galei de la Dubai, unde a fost desemnat fotbalistul secolului, la gala Globe Soccer Awards. Portughezul a spus că este plictisit de fotbalul din pandemie, pentru că nu mai poate fi huiduit de fani în timpul meciurilor.Lusitanul este de părere că fotbalul fără fani este plictisitor şi ciudat.

Cristiano Ronaldo le duce lipsa fanilor de pe stadioane

Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
IERI LA 07:23
"Să joc pe un stadion gol este plictisitor, în opinia mea. Respectăm protocul, sănătatea este cea mai importantă, dar nu îmi place. O fac pentru că iubesc fotbalul, asta este pasiunea mea. Joc pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei, pentru fani, dar nu îmi place. Este atât de ciudat! Îmi place când oamenii îl huiduie pe Cristiano.
Când ating mingea, aud `uuuu`, dar nu mai am parte de asta. Când merg în alte ţări şi oamenilor le place de alţi jucători, aud `uuuu`. Mă motivez cu asta! Sper ca în 2021 să se schimbe regulile astea", a spus Ronaldo, la o conferinţă organizată cu ocazia galei Globe Soccer Awards, la care l-a avut alături de polonezul Lewandowski.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56