Sosit la clubul din Premier League cu 4 ani mai devreme, Ronaldo l-a primit cu brațele deschise pe conaționalul său crescut tot de Sporting Lisabona, în momentul transferului din 2007. La început, cei doi au locuit împreună în Manchester, în locuința lui Cristiano.
Luís Carlos Almeida da Cunha, cunoscut drept Nani, a povestit pentru The Players' Tribune o întâmplare amuzantă din perioada în care el și Ronaldo erau de nedespărțit:
"Când am ajuns în Manchester, am început să caut un hotel în care să stau, apoi Jorge (n.r. - Mendes, impresarul lui Nani și Ronaldo) m-a întrebat: 'Te-ar deranja dacă ai sta cu Cristiano?'. Ronaldo locuia singur, așa că m-am mutat cu el împreună cu Anderson (n.r. - fostul mijlocaș brazilian al lui Manchester United). Ce vremuri erau! Eram tineri, vorbeam aceeași limbă (n.r. - portugheză) și ne distram enorm.
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
ACUM 20 MINUTE
Cristiano avea piscină, masă de ping-pong și teren de tenis. În fiecare zi ne întreceam la câte ceva. Într-o zi am organizat un quiz cu Carlos Quieroz, asistenul lui Sir Alex Ferguson. Eu și Cristiano i-am dat răspunsul la o întrebare, iar Carlos știa că al meu este cel corect. Știți ce a făcut? A încercat să schimbe răspunsurile între ele ca să fie sigur că Cristiano va câștiga. Așa era Cristiano, n-a acceptat vreodată să piardă.", a povestit Nani, pentru The Players's Tribune.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847565.jpg

Cristiano Ronaldo și Nani au câștigat 7 trofee împreună

În cele 292 de apariții pentru "diavoli", Ronaldo a înscris 118 goluri și a oferit 69 de pase decisive. Nani, conaționalul său care evoluează în prezent la Orlando City (MLS) a marcat 40 de goluri și a expediat 74 de assist-uri în cele 230 de meciuri pentru Manchester United. Nani a plecat de pe Old Trafford în 2015, la Fenerbahce. În prezent la Juventus, Ronaldo a părăsit-o pe United în 2009, când Real Madrid a plătit pentru el 94 milioane de euro - cea mai mare sumă de transfer din istoria fotbalului, la vremea respectivă.
Nani și Cristiano Ronaldo au evoluat împreună la Manchester United în perioada 2007-2009, reușind să pună umărul la câștigarea a 6 trofee, printre care se numără 2 titluri în Premier League și o Ligă a Campionilor. Cei doi și-au unit forțele și la naționala Portugaliei, alături de care au câștigat Campionatul European din 2016, după o finală cu Franța.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Cupa Mondială FIFA
Croația, sancționată de FIFA înaintea meciului din sferturile Mondialului, cu Brazilia
ACUM 24 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
23 de jucători riscă să rateze semifinalele, dacă vor lua galben în sferturi! Nume grele pe listă
ACUM O ORĂ