United a câștigat prestigiosul trofeu după un duel intens cu Chelsea, disputat la Moscova. Egalitatea s-a menținut până la finalul primelor 90 de minute (scor 1-1), iar "diavolii roșii" s-au impus la loviturile de departajare. Surprinzător, singurul jucător din tabăra lui United care a ratat la "loteria penalty-urilor" a fost chiar Cristiano Ronaldo, care reușise să deschidă scorul în prima repriză. În cele din urmă, trupa pregătită de Sir Alex Ferguson a ieșit învingătoare, după ce John Terry și Nicolas Anelka, de la Chelsea, și-au irosit loviturile.

Hargreaves, singurul jucător pe care Ronaldo l-a lăsat să execute loviturile libere

Owen Hargreaves a fost unul dintre fotbaliștii lui United care au punctat la loviturile de la 11 metri și au pus umărul la cucerirea ultimului trofeu Champions League din vitrina de pe Old Trafford.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
Într-un interviu oferit pentru beIN Sports, fostul mijlocaș a dezvăluit un moment din culisele finalei de la Moscova, în prim-plan cu Cristiano Ronaldo:
Eu și Cristiano Ronaldo obișnuiam să exersăm loviturile libere la fiecare antrenament. Cristiano știa că mă descurc foarte bine. Îmi amintesc că înaintea finalei Champions League din 2008 am transformat 9 din 10 lovituri, cu Edwin van der Sar în poartă. Van der Sar mi-a spus că ar trebui să execut eu loviturile libere din finală, însă i-am răspuns că aceea este datoria lui Ronaldo. Totuși, ceva s-a întâmplat în vestiar, chiar înainte să ieșim la încălzire. Cristiano a venit la mine, când nu era nimeni în jur, și mi-a spus: 'Dacă obținem o lovitură liberă astăzi, tu o vei executa. Te-am văzut exersând'. Acesta este Cristiano Ronaldo. Mulți spun că este individualist, însă eu îl văd ca pe un tip care nu ezită să își exprime aprecierea față de oameni. Tocmai din acest motiv am avut ocazia să execut o mulțime de lovituri libere în acel sezon. Îl admir foarte mult pentru asta.

Hargreaves, campion în Premier League cu Manchester United

Hargreaves a petrecut 4 sezoane la United, pentru ca apoi să-și încheie cariera la rivala Manchester City. Înainte să ajungă pe Old Trafford, fostul mijlocaș a mai evoluat pentru Bayern Munchen, echipa care l-a crescut.
Per total, Owen Hargreaves a câștigat 12 trofee, printre care se numără un titlu în Premier League (2007/2008), 4 titluri în Bundesliga (2000/2001, 2002/2003, 2004/2005, 2005/2006) și două Ligi ale Campionilor (2000/2001 și 2007/2008).

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE