În cadrul documentarului "I am Georgina", Cristiano Ronaldo a precizat faptul că toți copiii lui vor avea parte de sprijinul său, indiferent de domeniile în care vor dori să activeze.
El a precizat că băiatul său, Cristiano Ronaldo Junior (11 ani), ar putea deveni un mare fotbalist dacă va face sacrificii pentru acest sport, însă starul lui Manchester United nu îi va influența decizia în vreun fel.
Portughezul a vorbit în cadrul aceluiași documentar despre copiii săi, gemenii Eva Maria și Mateo, în vârstă de 4 ani, Alana Martina (4 ani) și Cristiano Junior (11 ani).
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM O ORĂ
Cunoscut și ca "Cristianito", băiatul lui Cristiano face parte din academia lui Manchester United și speră să-i calce pe urme tatălui său, câștigător a 5 Baloane de Aur.

Cristiano Junior, liber să decidă asupra viitorului său

Tată a 4 copii, Cristiano a dezvăluit că nu îl va presa pe băiatul său să îi calce pe urme. În schimb, el își îndeamnă fiul să-și aleagă singur calea către fericire.
"Numai timpul o va demonstra, eu nu-l voi presa niciodată. Va face ce va dori, dar ceea ce îmi doresc cel mai mult pentru Cristianito și pentru toți ceilalți copii este să fie fericiți și să facă alegerile care îi fac fericiți. Eu îi voi sprijini necondiționat."
CITEȘTE ȘI:
În continuare, starul lui Manchester United a discutat despre importanța de a fi un părinte bun și un model pentru copiii săi: "Cel mai bun lucru este să ai copii și să îi educi pentru a-ți oferi dragoste necondiționată și să ai o femeie de partea ta care să-ți ofere stabilitate. Este importantă și educația copiilor", a precizat portughezul, potrivit Latin Times
O parte din responsabilitatea lui Ronaldo este să se asigure că toți copiii lui au acces la tehnologie, însă fără excese. Pe fondul temerilor legate de relația tinerei generații cu tehnologia, Ronaldo a recunoscut avantajele ei, dar a spus că utilizatorii care au beneficiat de ea nu ar trebui să fie obsedați de acea lume..
Potrivit marelui fotbalist, fiul său, care anul acesta va împlini 12 ani, a cerut primul său telefon mobil. El a menționat că în prezent îi permite să folosească tehnologia doar pentru o perioadă de timp limitată, conform manchestereveningnews.co
"Sunt conștient că această tânără generație este cu un pas înaintea tuturor, așa că sunt de acord că trebuie să profităm de asta, dar să nu fim obsedați de tehnologie”, a explicat el în timpul unui interviu acordat în Dubai.
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 4 ORE
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
ACUM 4 ORE