Cristiano Ronaldo i se va alătura agentului său, Jorge Mendes, pentru ajutarea spitalelor care luptă cu pandemia de coronavirus. Numărul de cazuri din Portugalia este în creștere iar Jorge Mendes a făcut primul pas: a cumpărat 200.000 de măști și 3 ventilatoare pentru un spital din Porto.
Institutul Național pentru Urgențe Medicale (INEM) din Portugalia a instalat un cort la respectivul spital astfel încât să se poată face față la numărul mare de pacienți de coronavirus existent. Mendes plănuiește să cumpere alte 50.000 de măști în zilele următoare pe care să le doneze unui alt spital din oraș, alături de o sumă importantă de bani.

Cristiano Ronaldo se implică la rândul său

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Spaniolii de la AS scriu că starul celor de la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, se implică și el în inițiativa agentului său. Aflat în Madeira în izolare după ce a izbucnit pandemia de COVID-19 iar 3 dintre colegii săi au fost testați pozitiv, Ronaldo vrea să ajute astfel încât spitalul Sao Joao nu va fi sufocat de cazurile de COVID.
Portugalia nu a fost lovită la fel de puternic precum alte țări până în prezent, existând 1.280 de cazuri și 12 persoane decedate, în timp ce alte 26 sunt în spital în situație critică. Inițiativa lui Jorge Mendes ajută spitalul în condițiile în care se anticipează o creștere semnificativă a cazurilor și în Portugalia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
The Emirates FA Cup
Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"
11/01/2022 LA 08:31