Ultima oară când Ronaldo și Ramos s-au întâlnit s-a întâmplat tot într-un duel Portugalia vs Spania, de la Campionatul Mondial din 2018, scor 3-3. La vremea respectivă, nu se știa încă faptul că Cristiano va ajunge la Juventus.
Potrivit cotidianului Marca, relațiile dintre cei doi jucători s-au răcit extrem de tare după plecarea lui Ronaldo de pe Santiago Bernabeu. Ruptura totală s-a produs la decernarea Balonului de Aur din 2018, când Luka Modric a primit prestigiosul premiu, spre dezamăgirea uriașă a lui Cristiano.
"Bineînțeles că sunt dezamăgit, dar viața merge înainte. Voi continua să muncesc din greu. Am făcut tot ce am putut pe teren ca să câștig Balonul de Aur, iar cifrele nu mint. Nu sunt supărat, am alături familia, prietenii și joc la unul dintre cele mai bune cluburi din lume (n.r. - Juventus). Felicitări lui Modric pentru premiu, dar anul viitor ne vom întâlni din nou și voi da totul ca să câștig. Credeți că o să merg acasă să plâng?", spunea Cristiano Ronaldo în 2018.
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 39 MINUTE

Cristiano Ronaldo și Ramos s-au fotografiat la finalul meciului Portugalia - Spania 0-0

De atunci, Ronaldo și Ramos au pierdut complet legătura. Apogeul a fost atins când căpitanul lui Real Madrid a decis să nu-l invite pe starul portughez la nunta sa, din 2019. Așadar, după 9 ani petrecuți împreună în tricoul "blanco", se părea că prietenia lor a apus.
Totuși, cei doi au arătat contrariul aseară, la finalul meciului dintre Portugalia și Spania, când au făcut o fotografie, împreună cu Pepe, fostul lor coleg de la Real Madrid.
Postarea a adunat foarte repede mii de aprecieri, comentarii și distribuiri.
"Încă suntem aici... și urmează mai multe! Mă bucur să vă revăd, prieteni!", a scris Sergio Ramos, pe contul de Twitter.
Fotbal
Barcelona l-a luat cu 25 de milioane de euro și a jucat foarte puțin. Unde a ajuns Chygrynskiy
ACUM O ORĂ
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 6-a din Premier League
ACUM 2 ORE