Cristano Ronaldo (36 ani) este europeanul cu cele mai multe meciuri la echipa națională. Starul de la Manchester United a jucat meciul 181 pentru Portugalia și a și marcat în partida amicală jucată împotriva Qatarului. Ronaldo a reușit golul 111 în națională în victoria la limită, 3-0 cu naționala deja calificată la Mondialul pe care-l va găzdui în toamna viitoare.
Cristiano Ronaldo a debutat în națională la 18 ani, iar la 19 a fost în echipa care pierdea titlul european pe teren propriu, dramatic în fața Greciei. Portughezul a fost esențial în 2016, când naționala țării sale a obținut până la urmă primul titlu european din istorie, iar 2 ani mai târziu a câștigat prima ediție a Nations League.
Premier League
Cristiano Ronaldo, ruptură totală cu Solskjaer! Ce antrenor își dorește lusitanul pe Old Trafford
ACUM 12 ORE
Un singur fotbalist mai are acum mai multe meciuri în națională decât Ronaldo, la nivel mondial. Soh Chin Ann a strâns 195 de partide pentru Malaysia între 1969 și 1984. Cristiano Ronlado îl poate depăși în 2022!

Cristiano Ronaldo, golgheterul absolut în națională

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 37 al meciului cu Qatar și a ajuns la 112 goluri în echipa națională. Portughezul îl depășise deja pe legendarul Ali Daei, care a rămas cu 109.
Jose Fonte și Andre Silva au marcat celelalte goluri ale Portugaliei în amicalul câștigat cu 3-0 în fața Qatarului. Portughezii lui Ronaldo au avut 10 șuturi pe poartă, iar debutantul Rafael Leao a avut 2 bare după intrarea pe teren chiar în locul starului de la Manchester United.
Portugalia este pe locul 2 în grupa de calificare la Mondialul de anul viitor. Serbia a urcat pe prima poziție după succesul de aseară, 1-0 cu Luxemburg. Noul star al sârbilor, Vlahovic de la Fiorentina a dat singurul gol.
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 14 ORE
Premier League
Tot mai multe voci vor ca Balonul de Aur 2021 să nu ajungă la Messi! Cine e favoritul lui Ferguson
ACUM 16 ORE