Cristano Ronaldo (36 ani) este europeanul cu cele mai multe meciuri la echipa națională. Starul de la Manchester United a jucat meciul 181 pentru Portugalia și a și marcat în partida amicală jucată împotriva Qatarului. Ronaldo a reușit golul 111 în națională în victoria la limită, 3-0 cu naționala deja calificată la Mondialul pe care-l va găzdui în toamna viitoare.
Cristiano Ronaldo a debutat în națională la 18 ani, iar la 19 a fost în echipa care pierdea titlul european pe teren propriu, dramatic în fața Greciei. Portughezul a fost esențial în 2016, când naționala țării sale a obținut până la urmă primul titlu european din istorie, iar 2 ani mai târziu a câștigat prima ediție a Nations League.
Cupa Mondială FIFA
Vești proaste pentru Portugalia! Lusitanii,fără un jucător important înainte de optimile Mondialului
ACUM 7 ORE
Un singur fotbalist mai are acum mai multe meciuri în națională decât Ronaldo, la nivel mondial. Soh Chin Ann a strâns 195 de partide pentru Malaysia între 1969 și 1984. Cristiano Ronlado îl poate depăși în 2022!

Cristiano Ronaldo, golgheterul absolut în națională

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 37 al meciului cu Qatar și a ajuns la 112 goluri în echipa națională. Portughezul îl depășise deja pe legendarul Ali Daei, care a rămas cu 109.
Jose Fonte și Andre Silva au marcat celelalte goluri ale Portugaliei în amicalul câștigat cu 3-0 în fața Qatarului. Portughezii lui Ronaldo au avut 10 șuturi pe poartă, iar debutantul Rafael Leao a avut 2 bare după intrarea pe teren chiar în locul starului de la Manchester United.
Portugalia este pe locul 2 în grupa de calificare la Mondialul de anul viitor. Serbia a urcat pe prima poziție după succesul de aseară, 1-0 cu Luxemburg. Noul star al sârbilor, Vlahovic de la Fiorentina a dat singurul gol.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32
Cupa Mondială FIFA
Adidas, verdict în cazul golului "fantomă" al lui Cristiano Ronaldo! Ce indică senzorii de pe minge
IERI LA 12:11