Cristiano Ronaldo este inițatorul acestei donații care îi va ajuta pe fotbaliștii din liga a doua și a treia din Portugalia să facă față crizei provocate de coronavirus.
Au mare nevoie de ajutor! Acești fotbaliști sunt într-o situație grea. Cristiano ne-a prezentat un proiect prin care noi putem să fim alături de ei. El este mereu un exemplu și asta ne motivează și pe noi. Nu este vorba doar de milionarii din fotbal. Toți putem fi solidari în momentele grele prin care trece omenirea - Joao Mario.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
IERI LA 09:35

cristiano ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Ronaldo este blocat la Madrid

Potrivit cotidianului Daily Mail, Cristiano Ronaldo blocat pe aeroportul din Madrid! Avionul său privat, un G650 Gulfstream Jet de 35 de milioane de euro este ținut la sol de autoritățile din Spania. Portughezul încearcă să ajungă la Torino, unde Juventus va relua antrenamentele în curând. Ronaldo și familia sa a fost în ultimele 6 săptămâni în izolare, în Madeira.

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32