Cristiano Ronaldo este inițatorul acestei donații care îi va ajuta pe fotbaliștii din liga a doua și a treia din Portugalia să facă față crizei provocate de coronavirus.
Au mare nevoie de ajutor! Acești fotbaliști sunt într-o situație grea. Cristiano ne-a prezentat un proiect prin care noi putem să fim alături de ei. El este mereu un exemplu și asta ne motivează și pe noi. Nu este vorba doar de milionarii din fotbal. Toți putem fi solidari în momentele grele prin care trece omenirea - Joao Mario.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29

cristiano ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Ronaldo este blocat la Madrid

Potrivit cotidianului Daily Mail, Cristiano Ronaldo blocat pe aeroportul din Madrid! Avionul său privat, un G650 Gulfstream Jet de 35 de milioane de euro este ținut la sol de autoritățile din Spania. Portughezul încearcă să ajungă la Torino, unde Juventus va relua antrenamentele în curând. Ronaldo și familia sa a fost în ultimele 6 săptămâni în izolare, în Madeira.

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06