Messi continuă să se lupte cu recordurile, chiar dacă în ultimul an a avut prestații mai degrabă modeste pentru echipa de club. La națională, însă, decarul mereu a livrat, și așa s-a întâmplat și aseară, în amicalul cu Estonia, terminat 5-0, în care Lionel a semnat toate reușitele.
Golul 4 a născut polemici, în contextul în care fundașii adverși s-au oprit, după ce un argentinian a căzut pe gazon, cerând fault. Arbitrul a decis să lase avantaj și doar Messi a înțeles acest lucru, înscriind fără opoziție.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
ACUM 4 ORE
Faza a născut polemici nesfârșite, mulții acuzându-l pe starul albiceleste de lipsă de fair-play, dar evident nu poate fi vorba de așa ceva. O spune chiar Alexis Mac Allister, starul lui Brighton și coechipierul său de la națională, care a rămas impresionat de cât de repede a judecat Messi faza.
"E incredibil. Cel mai mult m-a surprins la al 4-lea gol, cât de repede a făcut totul. E din altă lume", a spus mijlocașul ofensiv pentru ESPN.

Recordurile lui Messi

Messi este al treilea jucător din toată istoria Argentinei care reușește 5 goluri într-o partidă. În 1941, Juan Andres Marvezzi puncta de 5 ori cu Ecuadorul, pentru ca un an mai târziu Jose Manuel Moreno să înscrie tot de 5 ori contra aceluiași adversar. Ambele partide au contat pentru Copa America, spre deosebire de partida de azi, care a avut un caracter amical.
Argentinianul a devenit primul jucător din istorie care reușește 5 goluri atât într-un meci de Liga Campionilor (în 2012, cu Leverkusen), cât și într-un meci al naționalei (5-0 pentru Argentina, în amicalul de azi, cu Estonia).
Messi l-a depășit, grație reușitelor de aseră, pe Ferenc Puskas în clasamentul all-time al golurilor internaționale.
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
ACUM 8 ORE