Fotbalul european este pe cale să fie martorul unei noi competiții de 5 stele, care "va detrona UEFA Champions League", în opinia jurnaliștilor englezi. Sky Sports a anunțat că echipele de top din Europa se află în discuții pentru organizarea unei ligi supreme, denumită European Premier League.
Liverpool, Manchester United și Real Madrid sunt cluburile care au alcătuit planul și au demarat negocierile pentru organizarea noii competiții, în parteneriat cu FIFA.
Potrivit Sky Sports, vor fi alocate 6 miliarde de dolari pentru organizarea European Premier League, competiție care va include 16 sau 18 echipe de top din primele 5 ligi ale Europei - Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.
Chinese Super League
Nicolae Stanciu, show total în China! Mijlocașul român, gol și pasă de gol pentru Wuhan Three Towns
ACUM O ORĂ

Luis Figo se opune categoric

Portughezul, care a evoluat de-a lungul carierei la cluburi precum Real Madrid, Barcelona sau Inter, a făcut apel pe Twitter ca toată lumea fotbalului să se opună acestui proiect.
”Din ceea ce am citit despre această superligă, este ceva ce va distruge fotbalul așa cum îl știm. Este vorba doar de lăcomie și de a menține puterea în mâinile elitelor, astfel vor muri cluburile și ligile iubite de fani. Fotbalul ar trebui să se unească. Toată lumea ar trebui să se opună!”, a scris Figo.
Fotbal
Povestea lui Rhain Davis, australianul comparat cu Wayne Rooney, care a semnat cu Manchester United
ACUM 2 ORE
Premier League
Shearer, nerăbdător să îi vadă pe Haaland și Nunez în Premier League: "Două transferuri uriașe"
ACUM 3 ORE