Rangers a pierdut al doilea amical din această vară. Echipa lui Steven Gerrard a fost învinsă de o formație din liga a patra engleză, Tranmere Rovers, cu scorul de 0-1. Golul victoriei a fost înscris de Kieron Morris în minutul 35.
După înfrângere, antrenorul s-a declarat dezamăgit de prestațiile jucătorilor săi, avertizându-i că dacă nu dau totul pe teren, nu vor evolua prea mult în următorul sezon.
"Trebuie să luăm în considerare că a fost al doilea nostru meci și am venit obosiți, dar mă așteptăm să avem mai multe ocazii și să marcăm goluri în ambele reprize. Centrările din flancuri nu au fost suficient de bune, am avut doar una sau două decente. Am avut momente de doi contra unu bune, când puteam face mai mult, iar golul încasat este rușinos, având în vedere nivelul arătat de noi în sezonul trecut.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 20 ORE
Nu pot să tolerez jucătorii care se feresc de deposedări și sunt moi. De luni, vom analiza acest meci și voi alege echipa pentru 60 de minute. Dacă nu joci bine, nu putem duce pe nimeni în spate. Sezonul acesta este foarte important. Jucătorii trebuie să impresioneze și să joace bine, altfel nu vor mai primi multe minute", a declarat Steven Gerrard, potrivit Glasgow Live.

Critici în presa din Scoția

Fotbaliștii lui Rangers au fost criticați în presă după înfrângerea suferită în fața unui adversar destul de modest. În cronică, jurnaliștii de la Daily Record l-au vizat pe Ianis Hagi, de la care au lăsat să se înțeleagă că așteptau mai mult.
"Hagi a fost unul dintre cei care ar fi trebuit să se descurce mai bine decât să șuteze peste poartă în minutul 18. Românul și-a bătut joc de o altă ocazie când, după ce a primit o pasă perfectă, nu a fost atent și a trimis o pasă neglijentă înapoi, în loc să șuteze", au scris scoțienii.
Echipa lui Ianis Hagi a mai disputat până acum un singur meci de pregătire, cu Partick Thistle, partidă câștigată cu 1-0. Până la startul noului sezon, Rangers mai are programate 3 partide de pregătire, cu Arsenal (17 iulie), Blackpool (21 iulie) și Real Madrid (25 iulie). Campioana Scoției debutează în stagiunea 2021/22 din Premiership pe 31 iulie, în compania celor de la Livingston.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50