Sadowski este de părere că Estul Europei ar putea fi piața principală pentru multe cluburi care vor dori jucători mai ieftini decât din Franța sau Portugalia, de exemplu.
Manchester United l-a adus în 2006 pe sârbul Nemanja Vidic de la Spartak Moscova. Mai recent, în ianuarie 2020, la diavoli a ajuns Bruno Fernandes de la Sporting, din Portugalia. Pentru ca contracara loviturile financiare pe care le vor primi cluburile, Sadowski a cerut ca fereastra de transferuri din această vară să fie extinsă pentru șase luni, el sugerând că deja există discuții în acest sens.
Sadowski s-a folosit de exemplul polonezilor Wojciech Szczesny, Robert Lewandowski sau Arkadiusz Milik, al sârbilor Nemanja Vidic, Sergej Milinkovici-Savic, Dusan Tadic și Aleksandar Kolarov, al ucrainenilor Oleksandr Zinchenko, Ruslan Malinovski, Yevhen Konoplianka și Andriy Yarmolenko sau al bulgarilor Dimitar Berbatov, Martin Petrov și Stilian Petrov, aceștia fiind jucători talentați care pot face față în fotbalul mare chiar dacă vin din Estul Europei.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 7 ORE
”Se pot aduce jucători foarte buni din Europa de Est, la costuri mult mai mici decât ce plătesc marile cluburi pentru cei tineri, trebuie să ai încredere în scouteri și să urmărești cu atenție toate campionatele. Sumele vor fi mult mai mici și astfel se vor economisi bani. Jucătorii din Europa de Est vor fi cei mai căutați în perioada următoare”, a afirmat Sadowski.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 8 ORE