Criza medicală și panica financiară merg mănă-n mănă. Odată cu măsurile dure luate de autorități, multe dintre afaceri sunt blocate, iar fotbalul are de suferit. De la Juventus la Dinamo, foarte multe cluburi din Europa au început să scadă salariile pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă.
Slovacia este 336 de cazuri confirmate de cazuri de infectare cu coronavirus și niciun deces până acum, dar campionatul este amânat și proprietarii de cluburi își iau deja măsuri necesare pentru a trece cu bine de criză.
Zilina, echipă înființată în 1908, e la un pas de faliment. Procesul de lichidare a societății a fost deja demarat, mulți dintre angajații clubului fiind concediați din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mulți jucători au refuzat reducerea salarială propusă de patronul Jozef Antošík, iar acum se discută detaliile desființării.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 2 ORE
Bugetul clubului este format în mare parte din vânzarea de jucători. Cum în vara lui 2020 nu vom putea îmcasa nimic, atunci jucătorii trebuie să înțeleagă și să-și reducă pretențiile financiare. Altfel, vom sucomba. Este o situație de criză! Toți trebuie să ne asumăm asta
https://i.eurosport.com/2020/03/31/2801180.jpg

Miercuri este ziua scadenței

De la 1 aprilie 15 jucători au primit notificări. Zilina întră în proces de faliment.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 3 ORE