CFR Cluj și Dinamo Zagreb se pregătesc din greu pentru duelul de mâine din turul al doilea preliminar din UEFA Champions League. Antrenorul campioanei Croației, Zoran Mamic, a prefațat meciul pe care echipa sa îl va disputa mâine cu CFR Cluj, în turul secund preliminar al UEFA Champions League. Antrenorul croaților se așteaptă la o partidă dificilă, dar spune că obiectivul trupei lui este victoria.
"Vrem să câștigăm și să mergem mai departe. CFR Cluj n-a pierdut însă cu Sevilla, care a câștigat Europa League, și asta arată cât este de puternica. E o echipă solidă, compactă, agresivă, care realizează întreruperi fantastice de ritm. Va trebui să fim la un nivel foarte înalt pentru a câștiga acest joc", a spus Zoran Mamic, potrivit presei din Croația.

Dinamo Zagreb se teme de CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League

Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22
"Ca orice altă echipă, CFR Cluj are și puncte slabe, dar este greu să vorbim despre asta despre cineva care a ținut în șah campioana din Europa League. Sunt însă lucruri la care suntem mai buni și cred că vom arăta asta și vom progresa în turul următor", a adăugat acesta.
Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al UEFA Champions League, se va juca într-o singură manșă. Meciul are loc miercuri seara, de la ora 21:00, la Cluj-Napoca.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09