CFR Cluj și Dinamo Zagreb se pregătesc din greu pentru duelul de mâine din turul al doilea preliminar din UEFA Champions League. Antrenorul campioanei Croației, Zoran Mamic, a prefațat meciul pe care echipa sa îl va disputa mâine cu CFR Cluj, în turul secund preliminar al UEFA Champions League. Antrenorul croaților se așteaptă la o partidă dificilă, dar spune că obiectivul trupei lui este victoria.
"Vrem să câștigăm și să mergem mai departe. CFR Cluj n-a pierdut însă cu Sevilla, care a câștigat Europa League, și asta arată cât este de puternica. E o echipă solidă, compactă, agresivă, care realizează întreruperi fantastice de ritm. Va trebui să fim la un nivel foarte înalt pentru a câștiga acest joc", a spus Zoran Mamic, potrivit presei din Croația.

Dinamo Zagreb se teme de CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League

UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
ACUM 14 ORE
"Ca orice altă echipă, CFR Cluj are și puncte slabe, dar este greu să vorbim despre asta despre cineva care a ținut în șah campioana din Europa League. Sunt însă lucruri la care suntem mai buni și cred că vom arăta asta și vom progresa în turul următor", a adăugat acesta.
Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al UEFA Champions League, se va juca într-o singură manșă. Meciul are loc miercuri seara, de la ora 21:00, la Cluj-Napoca.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 21 ORE
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 21 ORE