În urmă cu două decenii, Ronaldo încânta cu finalizările sale de clasă, motiv pentru care e văzut de mulți specialiști cel mai bun număr "9" din istorie. Din păcate, accidentările repetate l-au privat de câştigarea mai multor trofee şi de un loc în rândul celor mai buni din toate timpurile, alături de Pele, Maradona sau Messi.
Dublu campion mondial cu Brazilia, Ronaldo nu a avut acelaşi succes în Champions League, competiţie care îi lipseşte din palmares, cu toate că a jucat pentru Barcelona, Real, Inter sau Milan. La nivel de european, cea mai bună performanţă e câştigarea Cupei UEFA, în tricoul Interului, în sezonul 1997-1998.
Totuși Ronaldo rămâne fotbalistul preferat al multora, iar Peter Crouch, fostul atacant al lui Liverpool și al naționalei Angliei, se înscrie printre cei care l-au urmărit cu mare drag pe sud-american.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
"Nu știu dacă stilurile noastre s-ar fi potrivit, dar 90 de minute pe teren cu el ar fi fost cel mai bun lucru din viața mea", și-a început Crouch povestirea, citat de As.
Poate fotbalistul cu cel mai dezvoltat simț al umorului - mai ales autoironia sa a încântat, de-a lungul timpului -, Crouch nu putea rata prilejul să istorisească o întâmplare amuzantă, cu el și Ronaldo în prim plan. Deși sunt apropiați de vârstă - brazilianul e mai mare cu doar 4 ani, cei doi nu au avut ocazia să se întâlnească vreodată pe teren. Au făcut-o, totuși, pe o plajă din Ibiza, iar vârful englez a relatat cu umor întâmplarea.
"Eram în vacanță în Ibiza și l-am văzut pe plajă. Era înconjurat de sticle goale de bere și avea o scrumieră pe stomac. De fiecare dată când termina o bere, topmodelul care îl însoțea se ducea și îi aducea imediat alta. Evident, nu am ratat ocazia de a face o fotografie cu el. M-am așteptat să mă recunoască, dar habar nu avea că și eu sunt jucător profesionist. Am făcut poza și dus am fost", a mai spus Crouch.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 5 ORE