FCSB 2 venea cu avantajul de un gol din tur, însă CS Afumați s-a distrat copios azi pe teren în meciul retur cu satelitul prim-divizionarei. Scorul a fost deschis în minutul 13 de către Stângă, care a marcat din penalty. Apoi, Tudorache a reușit o triplă în minutele 36, 52 și 55, punând capăt speranțelor roș-albaștrilor. Unicul gol al echipei lui Vintilă a fost marcat în minutul 74 de către Chirițoiu.
În partida tur, FCSB 2 s-a impus pe muchie de cuțit, scor 1-0, după golul marcat în minutul 36, de Alexandru Stan, jucătorul trimis de patronul echipei din Liga 1 la echipa a doua. Deși Stan a fost eroul echipei-satelit a prim-divizionarei, portarul lui FCSB 2, Ștefan Târnoveanu, a avut o mare parte din merit, asta pentru că a intervenit salvator de mai multe ori.
Ieri, CSA Steaua București s-a impus și în meciul retur cu Mostiștea Ulmu, scor 2-0, și s-a calificat în finala barajului de promovare în Liga 2. Golurile partidei au fost marcate în minutul 66 și 90+4. De la oaspeți, Ilie a fost eliminat în minutul 87. În tur, Steaua s-a impus cu 2-0, la Baza sportivă Academia Ilie Năstase.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM O ORĂ

FCSB 2 – CS Afumați 1-4 | Echipele de start

  • FCSB 2: Tărnovanu – Pantea, Gogor, L. Filip, Șerban – Stan, Simion, Ardelean – Timiș, Istrate, Nicola. Rezerve: Udrea, Cireșoiu, Papuli, Pandele, Tand, Chirițoiu, Pirciu, Trandafirescu, Trif. Antrenor: Bogdan Vintilă
  • CS Afumați: Irimiea – Zamfir, Robicek, Popa, Arnold – Avram, Geană, Stîngă, Alexe – Tudorache – Dedu. Rezerve: Obretin, Dumitrescu, Buduroi, Vasile, Babaua, Ghiță, Oct. Nedelcu, Dumitrescu, Prodan. Antrenor: Vasile Neagu
  • Stadion: Baza ARCOM, teren 4 (Bucureşti)
  • Arbitru: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / A1: Ilinca Cristian Daniel (Craiova), A2: Tudor Razvan Claudiu (Craiova)
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM 2 ORE