FC Dinamo București a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga a 2-a, iar viitorul este sumbru. Aproape toți jucătorii "au dat bir cu fugiții", iar acest fenomen este pe cale să se extindă și la nivel de juniori.
Nemulțumiți de condițiiile oferite copiilor, mulți părinți încearcă să-i ducă la alte cluburi, pentru ca ascensiunea acestora să nu fie oprită de incertitudinile de la actualul club. Salvarea "câinilor" ar putea veni de la CS Dinamo, echipa Clubului Sportiv, care a promovat recent în Liga a 3-a.
Citește și:
Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
ACUM 3 ORE

FC Dinamo și-ar putea "împrumuta" toți juniori la CS Dinamo

Dănuț Lupu este președintele acestei formații, iar fostul internațional a dezvăluit că i-a propus lui Răvan Zăvăleanu să preia în jur de 100 de copii pentru cel puțin un an. Scopul ar fi ca FC Dinamo să fie scutită de cheltuielile aferente cu centrul de copii și juniori și în același timp să nu piardă talentele din propria curte. Când FC Dinamo se va redresa din punct de vedere financiar, juniorii ar urma să se întoarcă la club și eventual să fie promovați la echipa mare.
Lupu a menționat că nu poate fi vorba despre o fuziune în CS Dinamo și FC Dinamo, dar împrumutul juniorilor este o variantă plauzibilă.
"Fuziunea pentru echipele de seniori este picată definitiv și nu se va face sub nicio formă. Însă, eu Dănuț Lupu vă confirm faptul că i-am propus lui Răzvan Zăvăleanu să îi salvez oarecum clubul, chiar dacă fuziunea pentru seniori nu o putem face. Nu am niciun orgoliu față de ei și nu vreau să se aleagă praful de Dinamo.
Până la urmă eu la această echipă am jucat. Dacă ei sunt de acord eu le pot prelua cel puțin pentru un an juniorii. Și așa am auzit că au pierdut foarte mulți juniori până acum. Măcar să îi salvez pe cei 100 de juniori sau câți mai sunt la ei în centrul lor de juniori. Am auzit că părinții vor să își ia copiii de la ei și să plece prin alte părți. Nu mai este de joacă. Trebuie să privim realitatea cu bărbăție.
Este mare păcat de tot ce se întâmplă la Dinamo din Liga 2. Celor de acolo nu le cer marea cu sarea. Ne dau și nouă câteva procente, iar la anul ei își pot lua copiii înapoi. Nu îi vom opri noi la CS Dinamo și nu le fură nimeni niciun junior. La noi vor avea unde să se antreneze, într-un mediu sănătos și fără probleme financiare. Zăvăleanu mi-a spus că se va gândi la propunerea mea și vom încerca să facem un protocol.
Dar îi transmit să se gărbească, deoarece vor pierde din ce în ce mai mulți juniori. Oricum situația lor este încurcată de acest domn Șerdean. Domnul Zăvăelanu ne-a spus că el nu cere niciun ban pentru acțiunile lui, dar văd că Mircea Rednic declară că Șerdean i-a cerut 500 de mii de euro pe acțiuni, iar la alții am auzit că le-a cerut un milion de euro. Nu mai înțeleg nimic din ceea ce vrea să facă acest domn Șerdean", a spus Dănuț Lupu pentru prosport.ro.
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj
03/08/2022 LA 10:11