Dan Alexa a debutat cu o remiză albă pe banca Rapidului, deși giuleștenii au evoluat mai bine de jumătate de oră în superioritate numerică. După o primă repriză săracă în ocazii, Rapid a început să se apropie mai mult de poarta argeșenilor. Echilibrul s-a rupt în minutul 57, când Raul Costin a fost eliminat. Mijlocașul celor de la CS Mioveni l-a faultat din spate pe Alami, scăpat spre poartă.
Bonnin a fost foarte aproape să deschidă scorul pentru trupa lui Alexa în minutul 62, dar n-a putut să reia în plasă centrarea excelentă trimisă de Antonio Sefer. Același Sefer a trecut la finalizare în minutul 80, când a expediat un șut plasat pe lângă poarta Mioveniului.

Portarul Rapidului, dublă paradă în prelungirile meciului cu CS Mioveni

Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 6 ORE
Peste 3 minute a venit rândul lui Hlistei să-și încerce norocul. Atacantul Rapidului a reluat cu capul în exteriorul plasei laterale, după centrarea lui Drăghiceanu. Contrar cursului jocului, Herghelegiu s-a aflat la un pas să aducă cele 3 puncte pentru Mioveni, în minutul 90+4. Acesta a avut o dublă ocazie la poarta lui Mihai Popa, dar tânărul goalkeeper al giuleștenilor a intervenit miraculos.
S-a încheiat 0-0, rezultat care nu ajută niciuna dintre cele două echipe în lupta pentru promovarea în Liga 1. După prima etapă din playoff, Rapid ocupă locul 5, în timp ce CS Mioveni se află pe poziția secundă. De menționat este că liderul UTA Arad și ultima clasată, Petrolul Ploiești, n-au disputat meciul programat inițial în weekend.

Dan Alexa: "Rapid a arătat bine spre foarte bine"

La finalul meciului de la Mioveni, Dan Alexa, tehnicianul Rapidului, a vorbit despre ocaziile uriașe pe care jucătorii săi le-au irosit în fața porții:
"Am dominat meciul și am ratat 4 ocazii mari prin care puteam să închidem jocul. Echipa a avut dinamică, și-a creat situații de poartă, însă ultima decizie a fost greșită. Am pierdut 2 puncte foarte mari. După numărul ocaziilor, trebuia să câștigăm. Ocaziile lor au venit pe greșelile noastre. Am început fără atacant pentru că Labeau a venit târziu în România, iar Valentin Alexandru a fost accidentat. Toate meciurile rămase sunt niște finale. Rapidul a arătat bine spre foarte bine. Trebuie să le ridic moralul jucătorilor până la meciul cu Petrolul.", a spus Dan Alexa la finalul meciului.
Pentru Rapid urmează meciul cu Petrolul, programat sâmbătă (11 iunie).
Clasamentul din playoff-ul Ligii a 2-a:
  • 1. UTA Arad 25p (0 meciuri)
  • 2. CS Mioveni 21p (1 meci)
  • 3. Turris 21p (1 meci)
  • 4. FC Argeș 20p (1 meci)
  • 5. Rapid 20p (1 meci)
  • 6. Petrolul 19p (0 meciuri)
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 7 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 8 ORE