După înfrângerea de acasă cu CFR Cluj, CS Mioveni a acuzat foarte dur arbitrajul brigăzii lui Andrei Chivulete. Aceștia contestă puternic două faze petrecute în cea de-a doua repriză.
Unicul gol al partidei a venit în minutul 49. CFR Cluj a deschis scorul printr-un gol marcat de tânărul Claudiu Petrila, însă din imagini se vede că faza trebuia oprită pentru ofsaid. Asistentul Vladimir Urzică nu a semnalizat nimic, iar grație acestui gol, cele trei puncte au mers al Cluj.
Cea de-a doua fază pe care cei de la Mioveni o contestă a avut loc pe finalul meciului, în minutul 76. Guilherme Garutti a fost ținut de Grovac în careu, dar Chivulete a considerat că nu trebuia acordat nimic.
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
ACUM 20 MINUTE

CS Mioveni, comunicat oficial după înfrângerea controversată cu CFR Cluj

Revoltați de cele întâmplate, cei de la Mioveni au postat pe pagina de Facebook un comunicat în care își notează nemulțumirile și amenință cu retragerea din campionat. Cel mai probabil vor depune și memoriu.
CFR Cluj a menajat mai mulți oameni de bază în acest meci, pentru că pentru fotbaliștii lui Marius Șumudică urmează un duel extrem de important. Returul cu Young Boys din turul trei preliminar al Champions League va avea loc marți, de la 21:30. În tur, scorul a fost 1-1.
CFR Cluj este singura echipă cu punctaj maxim după primele patru etape ale Ligii 1 și sunt lideri cu 12 puncte. FC Botoșani se află pe 2, cu 10 puncte acumulate.
Alex Chipciu a fost titular în această partidă, după ce s-a împăcat cu Marius Șumudică și a rămas la CFR Cluj.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 2 ORE
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
ACUM 3 ORE