CSA Steaua a anunțat astăzi schimbarea comandantului. Colonelul Ștefan Bichir, angajat al MApN din 1994, va îndeplini rolul de președinte al CSA Steaua în următoarele 6 luni, începând de mâine (1 aprilie 2021), în locul colonelului Mădălin Hîncu.

CSA Steaua are un nou comandant! Ștefan Bichir îl va înlocui pe Mădălin Hîncu

La ceremonia organizată astăzi, Mădălin Hîncu a primit distincții militare din partea generalului de brigadă Valeriu Roșu, pentru cei 38 de ani de activitate în cadrul MApN.
Liga
Alte vești proaste pentru Xavi! Lista accidentaților Barcelonei s-a mărit în pauza internațională
ACUM 11 MINUTE
În locul său a fost prezentat Ștefan Bichir, aflat în cadrul Armatei de 27 de de ani:
"Clubul Sportiv al Armatei Steaua are un nou comandant. Colonelul Ștefan Răzvan Bichir a fost împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcția de președinte al clubului, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin Hîncu.
Ceremonia de predare primire a funcției de președinte a Clubului Sportiv al Armatei 'Steaua' București a avut loc în prezența locțiitorului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, generalul de brigadă Valeriu Roșu.
În semn de apreciere pentru cei 38 de ani cât a servit Patria sub drapel, la ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin Hîncu, generalul Roșu i-a înmânat distincții militare și i-a mulțumit pentru întreaga activitate.
Colonelul Bichir este angajat al MApN din anul 1994, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea militară de educaţie fizică şi sport", se arată în comunicatul oficial emis de CSA Steaua.
Sursa: Steaua TV
CSA Steaua urmărește promovarea în liga a 2-a. La ora actuală, formația din Ghencea se află pe primul loc în liga a 3-a (Seria A), cu un avans de numai 2 puncte față de urmăritoarea FCSB 2, cu 5 etape rămase din sezonul regulat.
Liga Națiunilor UEFA
Gică Hagi, convins că fotbaliștii români au potențial! "Mi-e imposibil să cred că nu există"...
ACUM O ORĂ
Premier League
Phil Foden își prelungește contractul cu Manchester City! Salariul uriaș pe care îl va avea englezul
ACUM O ORĂ