În ciuda faptului că accesul spectatorilor pe stadion este interzis din cauza pandemiei de Covid-19, suporterii "roș-albaștri" au găsit o modalitate să fie alături de echipa lor. Fanii din Peluza Sud au luat cu asalt stadionul din comuna Modelu (Călărași) și și-au ocupat locurile în spatele gardului, în afara arenei.
Imediat după ce a început meciul cu Argeșul, fanii celor de la CSA Steaua au început să cânte și au dat drumul la fumigene, creând o atmosferă minunată.
Fotbal
Rezumatul meciului Arsenal – Crystal Palace: "Tunarii" au scos un egal in-extremis pe Emirates
ACUM 16 MINUTE

CSA Steaua luptă pentru promovarea în Liga a 3-a

CSA Steaua va juca două meciuri la barajul pentru Liga a 3-a. Astăzi, contra Argeșului Mihăilești, câștigătoarea Ligii a 4-a din Argeș, în timp ce 4 zile mai târziu va disputa duelul cu Bărăganul Ciulnița, campioana din Ialomița.
Programul barajului pentru promovare:
  • 1 august: CSA Steaua – Argeșul Mihăilești
  • 5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulnița
  • 9 august: Argeșul Mihăilești - ASFC Bărăganul Ciulnița
În ultimii doi ani, CSA Steaua a ratat de fiecare dată barajul, terminând pe 2 play-off-ul. În 2018, "roș-albaștrii" au fost depăşiţi de Rapid, iar anul trecut, Carmen a fost cea care a oprit visul de promovare în Liga a 3-a.
La barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, CSA Steaua înfruntă, astfel, alte două echipe: câștigătoarele Ligii 4 din județul Ialomița și Argeș. Se va juca fiecare cu fiecare, iar formația cu cea mai bună linie de clasament va obține accesul în Liga a 3-a.
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 2-2. Lacazette îl salvează pe Arteta in-extremis pe Emirates
ACUM 32 MINUTE
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 1-2. Edouard îi aduce pe oaspeți în avantaj pe Emirates
ACUM O ORĂ