În ciuda faptului că accesul spectatorilor pe stadion este interzis din cauza pandemiei de Covid-19, suporterii "roș-albaștri" au găsit o modalitate să fie alături de echipa lor. Fanii din Peluza Sud au luat cu asalt stadionul din comuna Modelu (Călărași) și și-au ocupat locurile în spatele gardului, în afara arenei.
Imediat după ce a început meciul cu Argeșul, fanii celor de la CSA Steaua au început să cânte și au dat drumul la fumigene, creând o atmosferă minunată.
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
ACUM 39 MINUTE

CSA Steaua luptă pentru promovarea în Liga a 3-a

CSA Steaua va juca două meciuri la barajul pentru Liga a 3-a. Astăzi, contra Argeșului Mihăilești, câștigătoarea Ligii a 4-a din Argeș, în timp ce 4 zile mai târziu va disputa duelul cu Bărăganul Ciulnița, campioana din Ialomița.
Programul barajului pentru promovare:
  • 1 august: CSA Steaua – Argeșul Mihăilești
  • 5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulnița
  • 9 august: Argeșul Mihăilești - ASFC Bărăganul Ciulnița
În ultimii doi ani, CSA Steaua a ratat de fiecare dată barajul, terminând pe 2 play-off-ul. În 2018, "roș-albaștrii" au fost depăşiţi de Rapid, iar anul trecut, Carmen a fost cea care a oprit visul de promovare în Liga a 3-a.
La barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, CSA Steaua înfruntă, astfel, alte două echipe: câștigătoarele Ligii 4 din județul Ialomița și Argeș. Se va juca fiecare cu fiecare, iar formația cu cea mai bună linie de clasament va obține accesul în Liga a 3-a.
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
ACUM 42 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
"Cea mai mare greșeală a lui Neymar e că s-a născut brazilian!" Mesaj dur după accidentarea suferită
ACUM O ORĂ