Grație rezultatului din această după-amiază, formația pregătită de Daniel Oprița mai are de trecut un singur pas pentru a-și îndeplini obiectivul. Pe 5 august, CSA Steaua va juca cel de-al doilea meci de baraj, împotriva Bărăganului Ciulnița, campioana din Liga a 4-a - județul Ialomița.
Pe stadionul din Modelu (Călărași), CSA Steaua a deschis scorul după numai 3 minute, prin Ovidiu Morariu. Fundașul "roș-albaștrilor" a reluat cu capul în plasă după o lovitură liberă expediată din preajma careului. Argeșul Mihăilești a restabilit egalitatea în minutul 23, când Daniel Rotaru a prins un șut excelent la colțul scurt. Trupa lui Oprița a revenit la conducere 10 minute mai târziu, după o lovitură liberă executată dintr-o poziție asemănătoare celei de la primul gol.
Elek i-a creat un paravan în careu lui Valentin Bărbulescu, iar acesta a finalizat din cădere lângă bara din dreapta portarului.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 4 ORE

CSA Steaua, cu un picior în Liga a 3-a

Florin Răsdan a dus scorul la 3-1 în favoarea "roș-albaștrilor", după o centrare impecabilă a puștiului Zaharia. Același Zaharia a pasat decisiv 2 minute mai târziu, când Liviu Băjenaru a marcat pentru 4-1, la finalul unui contraatac fulgerător. Andrei Antohi a înscris și el în minutul 63, cu o reluare fără emoții din 3 metri de poartă, după o centrare expediată de Răsdan.
10 minute mai târziu, Antohi a reușit "dubla" și a făcut 6-1 pe tabelă. Vlad Nițu a marcat și el în minutul 78, cu o execuție spectaculoasă din foarfecă. Robu a stabilit scorul final în minutul 90+2. S-a încheiat 8-1 pentru CSA Steaua, care a făcut un pas extrem de important pentru promovarea în Liga a 3-a.
CSA Steaua va disputa al doilea meci din playoff pe 5 august (miercuri), în compania celor de la Bărăganul Ciulnița, campioana in Liga a 4-a - județul Ialomița. În cazul în care formația lui Oprița va câștiga miercuri, va obține promovarea în Liga a 3-a, indiferent de rezultatul din ultimul meci, dintre Argeșul Mihăilești și Bărăganul Ciulnița.
Cele două meciuri rămase din playoff-ul pentru Liga a 3-a:
  • 5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulnița
  • 9 august: Argeșul Mihăilești - ASFC Bărăganul Ciulnița

Fanii CSA Steaua, spectacol la barajul pentru Liga a 3-a

În ciuda faptului că accesul spectatorilor pe stadion a fost interzis din cauza pandemiei de Covid-19, suporterii "roș-albaștri" au găsit o modalitate să fie alături de echipa lor. Fanii din Peluza Sud au luat cu asalt stadionul din comuna Modelu (Călărași) și și-au ocupat locurile în spatele gardului, în afara arenei.
Imediat după ce a început meciul cu Argeșul, fanii celor de la CSA Steaua au început să cânte și au dat drumul la fumigene, creând o atmosferă minunată.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 4 ORE