CSA Steaua și FCSB 2 luptă cot la cot pentru promovarea în Liga a 2-a. Cele două rivale se vor duela mâine (ora 15:00), în prima etapă a returului din Liga a 3-a.
Partida din Ghencea ar putea influența decisiv cursa pentru primul loc, iar FCSB știe foarte bine acest lucru. Din acest motiv, clubul din Liga 1 este dispus să trimită la echipa secundă mai mulți jucători din lotul lui Toni Petrea, ca să complice misiunea celor de la CSA Steaua.

CSA Steaua - FCSB 2 | Cum ar putea arăta primul "11" al lui FCSB 2 în meciul cu CSA Steaua

Cupa Mondială FIFA
Messi a fost blând! Emiliano Martinez l-a distrus în termeni duri pe arbitrul Mateu Lahoz: "E nebun"
ACUM 20 MINUTE
Potrivit Fanatik, FCSB 2, condusă de Bogdan Vintilă, va avea la dispoziție mai mulți fotbaliști de la prima echipă, printre care se numără Octavian Popescu, Adrian Șut, Gabriel Simion, Răzvan Oaidă, Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis.
FCSB 2 ar urma să folosească un sistem de joc 4-3-3, cu o linie mediană formată din Simion, Șut și Oaidă.
În linia defensivă ar urma să apară Pantea, Șerban, Nedelcu și Soiledis, în timp ce în atac vor evolua Niță, Buziuc și Octavian Popescu. Portarul Târnovanu ar urma să fie singurul jucător din primul "11" de la FCSB 2 care n-a evoluat la prima echipă în actualul sezon.
Echipa probabilă a lui FCSB 2, în meciul cu CSA Steaua:
  • Târnovanu - Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban - Simion, Șut, Oaidă - Niță, Buziuc, Octavian Popescu

CSA Steaua - FCSB 2, "meci de foc" în Ghencea

CSA Steaua și FCSB 2 se pregătesc pentru cea de-a doua întâlnire directă. Prima confruntare, din luna noiembrie, s-a încheiat indecis, scor 0-0.
După 10 etape, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga a 3-a (Seria 4), cu un avans de 2 puncte față de urmăritoarea FCSB 2. Așadar, duelul din Ghencea s-ar putea dovedi decisiv în privința cursei pentru promovare.
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs incendiar! A jignit un adversar și i-a făcut praf pe Van Gaal și pe arbitrul Lahoz
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 8 ORE