CSA Steaua și FCSB 2 luptă cot la cot pentru promovarea în Liga a 2-a. Cele două rivale se vor duela mâine (ora 15:00), în prima etapă a returului din Liga a 3-a.
Partida din Ghencea ar putea influența decisiv cursa pentru primul loc, iar FCSB știe foarte bine acest lucru. Din acest motiv, clubul din Liga 1 este dispus să trimită la echipa secundă mai mulți jucători din lotul lui Toni Petrea, ca să complice misiunea celor de la CSA Steaua.

CSA Steaua - FCSB 2 | Cum ar putea arăta primul "11" al lui FCSB 2 în meciul cu CSA Steaua

Liga
Un nou transfer de răsunet pe axa Barcelona - Atletico! Un căpitan al catalanilor, dorit de Simeone
ACUM 13 MINUTE
Potrivit Fanatik, FCSB 2, condusă de Bogdan Vintilă, va avea la dispoziție mai mulți fotbaliști de la prima echipă, printre care se numără Octavian Popescu, Adrian Șut, Gabriel Simion, Răzvan Oaidă, Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis.
FCSB 2 ar urma să folosească un sistem de joc 4-3-3, cu o linie mediană formată din Simion, Șut și Oaidă.
În linia defensivă ar urma să apară Pantea, Șerban, Nedelcu și Soiledis, în timp ce în atac vor evolua Niță, Buziuc și Octavian Popescu. Portarul Târnovanu ar urma să fie singurul jucător din primul "11" de la FCSB 2 care n-a evoluat la prima echipă în actualul sezon.
Echipa probabilă a lui FCSB 2, în meciul cu CSA Steaua:
  • Târnovanu - Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban - Simion, Șut, Oaidă - Niță, Buziuc, Octavian Popescu

CSA Steaua - FCSB 2, "meci de foc" în Ghencea

CSA Steaua și FCSB 2 se pregătesc pentru cea de-a doua întâlnire directă. Prima confruntare, din luna noiembrie, s-a încheiat indecis, scor 0-0.
După 10 etape, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga a 3-a (Seria 4), cu un avans de 2 puncte față de urmăritoarea FCSB 2. Așadar, duelul din Ghencea s-ar putea dovedi decisiv în privința cursei pentru promovare.
Romanian Liga I
Încă un jucător de la FCSB revine în lotul lui Iordănescu pentru meciul cu FC Argeș
ACUM 38 MINUTE
Premier League
Pogba, mesaj revoltător în urma acuzelor că l-a ignorat total pe Solskjaer după meciul cu Liverpool
ACUM O ORĂ