Formația pregătită de Daniel Oprița s-a distrat astăzi în duelul cu Ciulnița, disputat pe stadionul din Modelu (Călărași), la fel cum a făcut-o și în primul meci de la baraj, cu Argeșul Mihăilești (scor 8-1).
"Roș-albaștrii" aveau nevoie de o victorie la orice scor, în al doilea meci de baraj, pentru a-și asigura promovarea. Iar aceasta a venit fără emoții, la pauză scorul fiind 5-0. Printre marcatorii trupei din Ghencea s-au numărat Neagoe și Băjenaru.
Acum a mai rămas de disputat meciul dintre Bărăganul Ciulnița și Argeșul Mihăilești, al cărui rezultat nu va mai influența promovarea:
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 4 ORE
Iată cum arată clasamentul final din playoff-ul pentru promovarea în Liga a 3-a, cu un singur meci rămas:
  • 1. CSA Steaua 6p
  • 2. Bărăganul Ciulnița 0p
  • 3. Argeșul Mihăilești 0p

CSA Steaua a promovat în Liga a 3-a, la a 3-a încercare

În ultimii doi ani, CSA Steaua a ratat de fiecare dată barajul, terminând pe locul doi play-off-ul. În 2018, "roș-albaștrii" au fost depăşiţi de FC Rapid, iar anul trecut, Carmen a fost cea care a oprit visul de promovare în Liga a 3-a.
Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii celor de la CSA Steaua. Cu Daniel Oprița pe banca tehnică, "roș-albaștrii" au dominat atât campionatul din Liga a 4-a, cât și barajul pentru promovare.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 5 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 5 ORE