Echipa antrenată de Daniel Oprița va debuta în baraj pe 1 august, contra Argeșului Mihăilești, câștigătoarea Ligii a patra din Argeș, în timp ce patru zile mai târziu va juca al doilea joc, cu Bărăganul Ciulnița, campioana din Ialomița.
În acest weekend, AJF Giurgiu și AFJ Ialomița și-au desemnat campioanele care vor lupta cu CSA Steaua, pe 1, 5 și 9 august, pentru promovare. Argeșul Mihăilești a învins-o cu 5-3, după prelungiri, pe Victoria Adunații Copăceni și a câștigat Liga 4 din Giurgiu, iar campioana din Ialomița este ASFC Bărăganul Ciulnița, care a învins-o cu 5-1 pe Victoria Țăndărei.
Programul barajului pentru promovare
Romanian Liga I
Edi Iordănescu, făcut "mat" de CFR! "Banca mea e ca o grădiniţă. Ne vom zbate pentru play-off"
29/08/2021 LA 20:52
  • 1 august: CSA Steaua – Argeșul Mihăilești
  • 5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulnița
  • 9 august: Argeșul Mihăilești - ASFC Bărăganul Ciulnița
În ultimii doi ani, Steaua a ratat de fiecare dată barajul, terminând pe doi play-off-ul. În 2018, militarii au fost depăşiţi de Rapid, iar anul trecut, Carmen a fost cea care a oprit visul de promovare în Liga a 3-a. La barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, CSA Steaua înfruntă, astfel, alte două echipe: câștigătoarele Ligii 4 din județul Ialomița și Argeș. Se va juca fiecare cu fiecare, iar formația cu cea mai bună linie de clasament va obține accesul în Liga a 3-a.
Romanian Liga I
Deac a explicat cum a strâns CFR rândurile, deşi nu avea antrenor, astfel încât să umilească FCSB
29/08/2021 LA 20:18
Romanian Liga I
FCSB, cea mai usturătoare înfrângfere din istorie în fața CFR-ului
29/08/2021 LA 19:51