Echipa antrenată de Daniel Oprița va debuta în baraj pe 1 august, contra Argeșului Mihăilești, câștigătoarea Ligii a patra din Argeș, în timp ce patru zile mai târziu va juca al doilea joc, cu Bărăganul Ciulnița, campioana din Ialomița.
În acest weekend, AJF Giurgiu și AFJ Ialomița și-au desemnat campioanele care vor lupta cu CSA Steaua, pe 1, 5 și 9 august, pentru promovare. Argeșul Mihăilești a învins-o cu 5-3, după prelungiri, pe Victoria Adunații Copăceni și a câștigat Liga 4 din Giurgiu, iar campioana din Ialomița este ASFC Bărăganul Ciulnița, care a învins-o cu 5-1 pe Victoria Țăndărei.
Programul barajului pentru promovare
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
  • 1 august: CSA Steaua – Argeșul Mihăilești
  • 5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulnița
  • 9 august: Argeșul Mihăilești - ASFC Bărăganul Ciulnița
În ultimii doi ani, Steaua a ratat de fiecare dată barajul, terminând pe doi play-off-ul. În 2018, militarii au fost depăşiţi de Rapid, iar anul trecut, Carmen a fost cea care a oprit visul de promovare în Liga a 3-a. La barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, CSA Steaua înfruntă, astfel, alte două echipe: câștigătoarele Ligii 4 din județul Ialomița și Argeș. Se va juca fiecare cu fiecare, iar formația cu cea mai bună linie de clasament va obține accesul în Liga a 3-a.
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
19/01/2022 LA 06:31
Romanian Liga I
Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB! Cine a blocat transferul în Emirate
13/01/2022 LA 10:25