Meciul a fost întrerupt în prima repriză din cauza petardelor aruncate în teren de cele două galerii. Jandarmeria a intervenit prompt și a oprit incidentele pentru ca meciul să poată continua. Comisia de Disciplină din cadrul AMFB a sancționat-o pe CSA Steaua cu 2000 de lei și cu două partide fără spectatori. Conform regulamentului în vigoare, la următoarea abatere, meciurile clubului din Ghencea vor fi mutate pe un stadion aflat la 60 de kilometri de București. În cazul în care incidentele se vor repeta și după această decizie, există riscul ca CSA să fie exclusă din campionat.
Nici Rapid FNG nu a scăpat nesancționată după meciul de la Berceni. "Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului" vor avea de achitat o amendă de 500 de lei și vor disputa următorul meci fără spectatori.
https://i.eurosport.com/2019/10/17/2697578.jpg
Fotbal
Gică Hagi a vorbit despre accidentarea gravă a lui Ianis Hagi
ACUM 9 ORE
Sursa foto: AS47
"Pentru nerespectarea obligațiilor de organizare a jocurilor (neasigurarea măsurilor de ordine, aruncarea cu materiale pirotehnice pe suprafața terenului) în partida cu Rapid FNG, Steaua a fost sancționată cu 2000 lei și programarea fără spectatori a două meciuri. Astfel, după ce meciul din Cupa României, faza municipală, s-a disputat cu porțile închise, meciul din etapa 11, cu ACS Power Team, din 26 octombrie, se va juca, de asemenea, fără spectatori.
Conform regulamentului amfb, la următoarea abatere, meciurile vor fi mutate la o distanță de 60 km de București, și, dacă incidentele se repetă, există riscul excluderii din campionat. Rapid FNG a fost sancționată cu 500 lei și un meci fără spectatori", a fost comunicatul publicat de AS47.
Pe teren, CSA Steaua a câștigat cu 10-0 și le-a administrat cea mai dură înfrângere din campionat celor de la Rapid FNG. CSA este lider în Liga a 4-a, cu maximum de puncte. De cealaltă parte, Rapid FNG ocupă locul șapte, cu 13 puncte.
Africa Cup of Nations
Senegalul e în sferturi. Sadio Mane a înscris, dar a ieșit accidentat!
ACUM 9 ORE
Fotbal
Motivele pentru care negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF nu s-au mai concretizat
ACUM 10 ORE