AMFB a anunțat că Liga a 4-a va continua, după ce sezonul curent a fost întrerupt la începutul lunii martie, din cauza pandemiei. Inițial, oficialii CSA Steaua au trimis o scrisoare către asociația respectivă, prin care solicitau ca echipa din Ghencea să primească automat locul la baraj, fără să mai dispute vreun meci din play-off.
"Liga 4 va continua, atunci când măsurile impuse de Guvern vor putea fi îndeplinite, printr-un turneu play-off între primele patru echipe clasate, în formatul aprobat în august 2019, câștigătoarea acestui turneu urmând a reprezenta municipiul București la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.
Avand în vedere că ocupantele locurilor al patrulea și al cincilea se află la egalitate de puncte, acestea vor disputa un meci de baraj, într-o singură manșă, câștigătoarea acestuia urmând a ocupa locul al patrulea și a avea dreptul de a participa la turneul sus-menționat.", se arată în comunicatul emis de AS47.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 7 MINUTE

CSA Steaua va juca în playoff-ul Ligii a 4-a

AMFB a respins cererea "roș-albaștrilor", motiv pentru care aceștia vor fi nevoiți să dispute cele 3 partide din playoff-ul Ligii a 4-a. CSA Steaua, Rapid 2 și Bucharest United sunt cele 3 echipe care și-au asigurat deja locul în playoff. Al 4-lea club calificat va fi decis în urma unui baraj între ocupantele locurilor 4 și 5.
CSA Steaua a ajuns la baraj și în ultimele două sezoane, unde a încheiat de fiecare dată pe locul secund. În sezonul 2017/2018, locul la baraj a fost obținut de Rapid, pentru ca un an mai târziu trupa din Ghencea să rateze prima poziție din playoff în fața celor de la FC Carmen București.
https://i.eurosport.com/2020/05/31/2826448.jpg
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 12 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 2 ORE