Sezonul precedent, CSA Steaua obținut promovarea în Liga a 3-a, la a treia încercare, și are ambiții uriașe să ajungă cât mai repede în Liga 1. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, clubul "roș-albaștru" trebuie să fie deținut de o societate privată, ci nu de una de drept public, așa cum este MApN.
Potrivit Telekom Sport, clubul din Ghencea negociază în prezent cu deținătorii Dedeman, lanț de magazine cu o cifră de afaceri de peste 8,3 miliarde de lei în 2019.

CSA Steaua negociază vânzarea clubului cu proprietarii Dedeman

Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 18 MINUTE
Frații Pavăl și-au trasat deja câteva planuri în cazul în care vor ajunge la conducerea CSA Steaua. Potrivit sursei citate, printre ideile lor se află câteva legate de infrastructura noului stadion și a clădirilor din împrejurimi.
În cazul în care discuțiile se vor încheia cu succes, CSA Steaua va intra pe lista celorlalte entități sportive susținute de proprietarii Dedeman. Frații Pavăl mai colaborează în prezent cu Simona Halep, Cristina Neagu și Comitetul Olimpic și Sportiv Român.
În prezent, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga a 3-a (Seria a 4-a), cu 12 puncte acumulate în 4 meciuri disputate.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Africa Cup of Nations
Coasta de Fildeș, remiză surprinzătoare la Cupa Africii pe Națiuni. Tunisia a făcut scor
ACUM 40 MINUTE
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM 2 ORE