Sezonul precedent, CSA Steaua obținut promovarea în Liga a 3-a, la a treia încercare, și are ambiții uriașe să ajungă cât mai repede în Liga 1. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, clubul "roș-albaștru" trebuie să fie deținut de o societate privată, ci nu de una de drept public, așa cum este MApN.
Potrivit Telekom Sport, clubul din Ghencea negociază în prezent cu deținătorii Dedeman, lanț de magazine cu o cifră de afaceri de peste 8,3 miliarde de lei în 2019.

CSA Steaua negociază vânzarea clubului cu proprietarii Dedeman

Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 26 MINUTE
Frații Pavăl și-au trasat deja câteva planuri în cazul în care vor ajunge la conducerea CSA Steaua. Potrivit sursei citate, printre ideile lor se află câteva legate de infrastructura noului stadion și a clădirilor din împrejurimi.
În cazul în care discuțiile se vor încheia cu succes, CSA Steaua va intra pe lista celorlalte entități sportive susținute de proprietarii Dedeman. Frații Pavăl mai colaborează în prezent cu Simona Halep, Cristina Neagu și Comitetul Olimpic și Sportiv Român.
În prezent, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga a 3-a (Seria a 4-a), cu 12 puncte acumulate în 4 meciuri disputate.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Fotbal
Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au anunțat jucătorii din străinătate convocați la U21 și U20
ACUM O ORĂ
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM O ORĂ