Prima repriză a meciului de pe Arena Națională a fost una extrem de animată, ambele echipe arătând poftă de joc, în ciuda temperaturii ridicate.
Oltenii au avut prima șansă de a deschide scorul, dar șutul lui Vătăjelu din minutul 2 a fost blocat excelent de Manea. Campionii au replicat prin Sigurjonsson, islandezul trimițând periculos, dar puțin pe lângă poartă, în minutul 13. Câteva minute mai târziu, ardelenii au fost din nou aproape de gol, dar Debeljuh nu a reușit să fructifice o centrare foarte bună a lui Deac.
Craiova a mai avut o bună ocazie de a marca, însă Marius Constantin a reluat defectuos cu capul după uncorner, iar Koljic nu a ajuns la minge pentru a o trimite în poartă. Ultima mare ocazie din prima repriză i-a aparținut echipei lui Șumudică, dar Debeljuh a trimis imprecis cu capul după o centrare a aceluiași Deac.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM 26 MINUTE

CSU Craiova a câștigat Supercupa României, învingând CFR Cluj la penalty-uri

În partea secundă, CFR a fost echipa mai insistentă, dar atacanții ardelenilor nu au fost deloc inspirați în fața porții adverse. Oltenii au apărut rareori în atac și s-au mulțumit să se apere atent. Nici CFR n-a mai riscat pe final, astfel că s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare, regulamentul pentru Supercupa României prevăzând să se sară peste prelungiri.
Oltenii au avut nervii mai tari și au trasformat pe linie (Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovic), iar Pigliaceli a apărat șuturile lui Păun și Omrani, Craiova punând astfel mâna pe trofeu.
Așadar, Universitatea Craiova a cucerit pentru prima dată în istorie Supercupa României. Oltenii mai jucaseră o singură dată pentru acest trofeu, în 2018, când au pierdut cu 1-0, chiar în fața CFR-ului. Universitatea Craiova a devenit cea de-a 10-a echipă din România care își trece în palmares acest trofeu.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 2 ORE
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 3 ORE