Cu 50 de puncte acumulate, echipa pregatită de Eugen Trică și-a asigurat un loc care duce în prima ligă de fotbal a țării cu două etape înainte de finalul play-off-ului. Oltenii mai pot fi egalați de CS Mioveni, dar au avantajul rezultatelor directe (0-0 și 4-2). Alb-albaștrii lui Eugen Trică aveau nevoie de doar un punct pentru a fi siguri că vor juca în sezonul viitor în primul eșalon al fotbalului românesc.
În Liga 1 promovează la finalul play-off-ului primele două clasate din Liga 2. Locurile 3 și 4 vor merge la baraj, unde vor înfrunta locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1. Rapid București ocupă în acest moment locul secund în play-off-ul Ligii a doua, iar în seara aceasta, giuleștenii întâlnesc ASU Poli Timișoara. Băieții lui Mihai Iosif pot ajuge la 49 de puncte cu o victorie pe teren propriu.

Adrian Mititelu Jr, dezlănțuit după ce U Craiova 1948 a promovat în Liga 1

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
După meciul de pe stadionul Ion Oblemenco, Adrian Mititelu Junior, patronul clubului din Bănie, a spus că echipa sa traversează în prezent clipe magice, însă a admis că are și un regret, faptul că tatăl său, aflat în penitenciar, nu poate fi prezent alături de echipă în aceste clipe.
"Ne-am întors! A fost inimaginabil de greu, e un moment magic. Am un mare regret că tatăl meu, căruia i se datorează tot ce se întâmplă acum, nu se poate bucura fizic alături de noi. E o mare nedreptate, dar mă bucur că am reușit să îi îndeplinim acest vis, să ne întoarcem unde ne este locul. Sunt pretenții mari, însă nu vom face figurația, vom căuta să ne întărim. De mâine, trecem la treabă. Vrem să terminăm pe primul loc acest campionat. Ne dorim locul întâi și cred că ar fi meritat.
Cred că am îmbătrânit mult în acest play-off, a fost teribil, dar a meritat tot. Au fost emoții, le-am zis băieților că au fost multe minuni în fotbal și eu nu vreau să fac parte din ele. Am stat cu emoții până la ultimul fluier. Noi am început în 2017 o cursă infernală pentru Liga 1. Mulți ne-au luat în râs, că jucăm în noroaie, dar am ajuns pe această superbitate de stadion și trebuie să zic acum: CSU, nici nu știi, cât de mică începi să fii!", a declarat Adrian Mititelu Jr.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 15 ORE