Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi cum se vor desfășura meciurile de la barajul de promovare pentru viitoarea ediție a Ligii a 3-a. La Casa Fotbalului s-a stabilit că echipa care încheie pe primul loc în București va întâlni, într-o dublă manșă, câștigătoarea din Giurgiu.
CSA Steaua se află pe primul loc în Liga 4 în București, cu 48 de puncte și 16 victorii după 16 etape, fiind urmată de Bucharest United și Progresul București 2005.
În prezent, Victoria Adunaţii Copăceni se află pe primul loc în Liga 4 din Giurgiu, cu 37 de puncte. Pe locul 2 se află Energia Remus, în timp ce Spicul Izvoru completează podiumul.
Romanian Liga I
CFR Cluj - Academica Clinceni 2-0 | Ardelenii au ajuns la 5 victorii consecutive fără gol primit
ACUM 12 MINUTE
Cele 41 de județe plus Municipiul București au fost împărțite în 7 regiuni. În urma tragerii la sorți au rezultat următoarele meciuri:
  • Regiunea 1: Vaslui – Bacău; Botoșani – Suceava; Neamț – Iași
  • Regiunea 2: Sălaj – Bihor; Maramureș – Bistrița-Năsăud; Cluj – Satu Mare
  • Regiunea 3: Sibiu – Harghita; Alba – Brașov; Mureș – Covasna
  • Regiunea 4: Timiș – Mehedinți; Arad – Caraș-Severin; Gorj – Hunedoara
  • Regiunea 5: Dolj – Olt; Teleorman – Argeș; Vâlcea – Dâmbovița
  • Regiunea 6: Prahova – Călărași; Giurgiu – București; Ilfov – Ialomița
  • Regiunea 7: Tulcea – Constanța; Vrancea – Galați; Buzău – Brăila

Rapid a jucat tot cu câștigătoarea din Giurgiu

În sezonul în care a promovat în Liga 3, Rapid s-a luptat tot cu campioana județului Giurgiu la baraj. La acea vreme, "giuleștenii" câștigau categoric în fața celor de la AFC Singureni, scor 17-1.
Meciurile de la baraj se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00, turul, și 20 iunie 2020, ora 17:30, returul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
VAR, next level! Ce va testa FIFA zilele următoare
ACUM O ORĂ
Premier League
Ronaldo a răbufnit în ziua decernării Balonului de Aur! Acuzații dure către șeful France Football
ACUM 2 ORE