Genoa a deschis scorul în minutul 14, prin Andrea Favilli, însă Torino a egalat, nouă minute mai târziu, prin Lorenzo De Silvestri.
Din minutul 105+1, Torino a evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea mijlocașului Soualiho Meite. La loviturile de departajare, gazdele au înscris de cinci ori din tot atâtea execuții, în timp ce Genoa a fost eliminată în urma ratării sârbului Ivan Radovanovic.
https://i.eurosport.com/2019/10/14/2696008.jpg
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ORĂ
În sferturile de finală ale Cupei Italiei, Torino va înfrunta învingătoarea din partida AC Milan-SPAL, care va avea loc miercuri.
Ionuț Radu, titular în toate meciurile din prima parte a sezonului 2019/2020, a fost rezervă la precedentul meci de campionat, cu Sassuolo, scor 2-1. La partida din Cupa Italiei, noul antrenor Davide Nicola a mizat pe portarul român în dauna nou-venitului Mattia Perin.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM O ORĂ
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM 2 ORE