Aflat într-o formă extraordinară în sezonul curent, întrerupt de pandemie, Lukaku a oferit mai multe detalii din vestiarul lui Inter, referitoare la coronavirus. Într-o transmisiune live pe Instagram, atacantul belgian a mărturisit că toată echipa lui Inter tușea și avea febră încă din luna ianuarie, când virusul Covid-19 nu reprezenta un mare pericol.
Lukaku a dezvăluit că a avut simptomele coronavirusului, în timp ce un coechipier aproape a leșinat într-un meci. Deși 23 din cei 25 de jucători se simțeau rău, niciunul nu a fost supus unui test în următoarea perioadă:
"Am avut o săptămână liberă în decembrie, iar apoi ne-am întors la antrenamente. Vă spun sincer că 23 dintre cei 25 de jucători din lot erau bolnavi. Nu glumesc! Am jucat împotriva lui Cagliari, iar după 25 de minute unul dintre fundașii noștri (n.r. - Milan Skriniar) a fost nevoit să iasă de pe teren. N-a mai putut continua, era aproape să leșine.
Fotbal
O mare arbitră, uluită de Istvan Kovacs! Detaliul incredibil sesizat în finala Conference League
ACUM 17 MINUTE
Toată lumea tușea și avea febră. La încălzire aveam o temperatură mai ridicată decât de obicei. Eu nu mai suferisem de febră de ani de zile. După meci, aveam programată o cină, dar am anulat-o și am mers direct în pat. Nu am fost supuși testelor pentru Covid-19 la momentul respectiv, așa că nu știm dacă am fost sau nu infectați.", a povestit Lukaku, pe contul de Instagram.

Mai mulți fotbaliști din Italia au fost testați pozitiv

Sezonul actual din Serie A a fost întrerupt la începutul lunii martie, după ce regiunea Lombardia a înregistrat un adevărat focar de infecții. Mai mulți fotbaliști din Italia au fost infectați, printre care se numără Paulo Dybala, Blaise Matuidi și Daniele Rugani, de la Juventus. În ciuda informațiilor oferite de Lukaku, niciun fotbalist de la Inter nu a fost testat pozitiv până în prezent.
La ora actuală, Italia este cea mai afectată țară europeană: peste 181.000 de cazuri cu Covid-19 au fost confirmate, în timp ce peste 24.000 de persoane au decedat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 37 MINUTE
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 11 ORE