Pentru River Plate, misiunea părea imposibilă. Înainte de meciul cu Boca Juniors, 20 de jucători s-au infectat cu COVID-19 iar aceștia nu au putut juca nici în meciul ulterior din Copa Libertadores cu Santa Fe.
Problema cea mai mare pentru argentinieni a fost că au fost nevoiți să joace penultimul meci din faza grupelor Copei Libertadores fără portari. Asta pentru că toți cei patru goalkeeperi din lot au fost infectați cu coronavirusul.
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre noul obiectiv al Barcelonei după eliminarea din UCL: "Începem o nouă etapă, de la zero"
ACUM 4 ORE
River a încercat să obțină o derogare de la CONMEBOL pentru a înregistra rapid un al cincilea portar, dar cererea i-a fost respinsă, la fel ca cea pentru a amâna partidă.
Drept urmare, în poartă a stat mijlocașul Enzo Perez, cel care nici măcar nu era complet refăcut după o accidentare, însă situația era disperată pentru gruparea argentiniană.
Meciul nu a decurs însă conform așteptărilor. Perez a făcut o treabă minunată în poartă - nu a primit gol în primele 74 de minute ale meciului. De asemenea, colegii săi au avut grijă ca misiunea să fie mai ușoară, marcând de două ori în primele 10 minute pentru a-și crea un avantaj considerabil.
River a primit gol în minutul 75 însă Perez ”a închis” ulterior poarta pentru a asigura cele trei puncte. Echipa din Argentina, care nu a beneficiat de nicio rezervă la acest meci, se află acum pe primul loc al grupei.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona spune "adio" elitei! Busquets: "Avem tot ce ne trebuie ca să câștigăm Europa League"
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
"Barcelona a demisionat din elită!" Cum a reacționat presa din Spania eliminarea catalanilor din UCL
ACUM 5 ORE