Pentru River Plate, misiunea părea imposibilă. Înainte de meciul cu Boca Juniors, 20 de jucători s-au infectat cu COVID-19 iar aceștia nu au putut juca nici în meciul ulterior din Copa Libertadores cu Santa Fe.
Problema cea mai mare pentru argentinieni a fost că au fost nevoiți să joace penultimul meci din faza grupelor Copei Libertadores fără portari. Asta pentru că toți cei patru goalkeeperi din lot au fost infectați cu coronavirusul.
Cupa Mondială FIFA
Olandezii i-au pus gând rău lui Messi, dar argentinianul le dă fiori înainte de sferturi
ACUM 4 MINUTE
River a încercat să obțină o derogare de la CONMEBOL pentru a înregistra rapid un al cincilea portar, dar cererea i-a fost respinsă, la fel ca cea pentru a amâna partidă.
Drept urmare, în poartă a stat mijlocașul Enzo Perez, cel care nici măcar nu era complet refăcut după o accidentare, însă situația era disperată pentru gruparea argentiniană.
Meciul nu a decurs însă conform așteptărilor. Perez a făcut o treabă minunată în poartă - nu a primit gol în primele 74 de minute ale meciului. De asemenea, colegii săi au avut grijă ca misiunea să fie mai ușoară, marcând de două ori în primele 10 minute pentru a-și crea un avantaj considerabil.
River a primit gol în minutul 75 însă Perez ”a închis” ulterior poarta pentru a asigura cele trei puncte. Echipa din Argentina, care nu a beneficiat de nicio rezervă la acest meci, se află acum pe primul loc al grupei.
Cupa Mondială FIFA
Au început deja lucrările de dezasamblare la un stadion de la Campionatul Mondial din Qatar
ACUM 34 MINUTE
Fotbal
România U21 continuă pregătirea pentru EURO 2023! Cine este adversara și unde va avea loc partida
ACUM O ORĂ