Emmanuel Culio are 36 de ani și CFR Cluj îi plătea un contract de peste 20 de mii de euro pe lună. Argentinianul a avut mai multe discuții în contradictoriu cu șefii campioanei, iar ultimul său meci va fi contra liderului din Liga 1, Astra.
Culio a pus un mesaj impresionant pe facebook
Vreau să vorbesc către cei de la CFR Cluj și către cei din club. Am luat o decizie foarte dificilă. Mi-e greu să vorbesc. Am luat decizia să plec de la club din motive familiale. Vreau în primul rând să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și clubului pentru acest an pe care l-am petrecut aici.
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
16/09/2021 LA 21:14
A fost o decizie foarte grea. M-am gândit, am meditat, iar asta e cel mai bine pentru mine. Famila mea e mai presus de orice, de fotbal, de tot. Mereu m-am gândit la familia mea și am jucat pentru ea. Vreau să știu că cei din familie sunt bine.
Am petrecut ani minunați aici. Le mulțumesc celor de la CFR Cluj, dar și României, țară care mi-a deschis porțile către Europa și mi-a dat un nume important. Vreau să lucrez în continuare pentru club, să-l ajut, dar din afara terenului

Eroul de la Roma

Culio pleacă din România cu 10 trofee! Cea mai frumoasă amintire este dubla istorică prin care CFR Cluj, la debutul în Champions League, a reușit să învingă Roma, chiar pe Olimpico.
https://i.eurosport.com/2008/09/16/467611.jpg
Clubul ardelean i-a transmis un mesaj, tot pe facebook
Mulţumim, Juan! Mulţumim pentru că ai fost un exemplu pentru noi toţi din club, pentru că ai venit în România, la mii de kilometri de casă să joci fotbal, pentru că ai îmbrăcat cu mândrie mereu tricoul alb-vişiniu şi pentru tot profesionalismul de care ai dat dovadă.
Romanian Liga I
CFR, prima înfrângere stagională! Debut ratat pentru Dan Petrescu
11/09/2021 LA 20:02
Romanian Liga I
Arlauskis, out de la CFR, dar are șanse să continue în Liga 1! Alți 4 jucători, pe picior de plecare
02/09/2021 LA 12:18