Pierre Webo, antrenorul secund al lui Bașakșehir, a răbufnit în minutul 14 al meciului de la Paris când Colțescu i-a spus lui Hațegan, centralul partidei, să-l avertizeze pe "acel negru" atunci când s-a referit la camerunez.
Webo i-a cerut socoteală lui Colțescu, apoi jucătorii celor două echipe au ieșit de pe teren și meciul a fost amânat.
Au urmat câteva minute tensionate pe Parc des Princes, în care jucătorii turci au refuzat să revină pe teren atâta timp cât Colțescu, al 4-lea oficial, nu părăsea incinta stadionului.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 31 MINUTE
Într-un interviu oferit pentru Daily Mail, Webo a povestit cum a trăit acele clipe de la Paris. Fostul atacant a dezvăluit că toată lumea a fost alături de el, inclusiv vedetele lui PSG.

Webo, susținut de starurile lui PSG după scandalul de la Paris, în care Colțescu a fost acuzat de rasism

Neymar, Mbappe și celelalte vedete de la PSG au mers să-l încurajeze pe Webo, lucru față de care antrenorul secund al turcilor s-a arătat extrem de recunoscător:
"Neymar, Marquinhos și directorul sportiv al lui PSG (n.r. - Leonardo) m-au strigat pe holul stadionului și mi-au spus: 'Ne cerem scuze pentru ce s-a întâmplat și vrem să știi că suntem alături de tine. Nu te îngrijora, suntem alături de tine și nu vom mai juca. Nu acceptăm astfel de cuvinte în fotbal'.
Am realizat ce se întâmplă abia când am ajuns în vestiar: coridorul era incredibil. Neymar, Mbappe, Diallo, toți jucătorii erau acolo. Inclusiv președintele, UEFA... am spus: 'Wow!'. Când am ieșit pe hol s-a făcut liniște. Toată lumea era atentă la mine. Vreau să le mulțumesc celor de la PSG pentru toată susținerea lor", a spus Pierre Webo, pentru Daily Mail.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 3 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE