Primul meci de fotbal se va juca pe 7 iulie, iar oaspeții vin din Serbia. OFK Belgrad a fost o echipă bună, cu 5 titluri cucerite în campionatul fostei Yugoslavii în anii 30, dar acum este doar în liga a treia din Serbia. OFK Belgrad a jucat și o semifinală de Cupa Cupelor în 1963, pierdută în fața lui Tottenham. OFK Belgrad a fost echipa care a inaugurat și vechiul stadion din Ghencea.
Meciul s-a terminat 2-2, iar echipa de start a „militarilor” a fost: Coman – Sătmăreanu, Sameş, Smărăndache, Cristache – I. Dumitru, Iovănescu – Pantea, Iordănescu, Năstase, Ion Ion.

Cum a fost invitată OFK Belgrad

Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM O ORĂ
"Inițiativa a pornit de la fan clubul AS 47, cei de acolo ne-au contactat pe Facebook. Ei și-au dorit ca OFK Belgrad să joace împotriva Stelei la meciul de deschidere de pe noul stadion. La circa un an de la discuția respectivă am primit o invitație oficială pe mail din partea clubului Steaua. Suntem onorați să participăm la un asemenea eveniment și să jucăm din nou împotriva Stelei. Pandemia de COVID-19 a îngreunat organizarea acestui meci, dar acum suntem nerăbdători să venim la București. Am văzut imagini cu noul stadion, arată briliant! Ne așteptăm la un mare spectacol.
Suporterii noștri sunt încântați că vom juca împotriva Stelei, chiar dacă foarte mulți nu vor putea face deplasarea. Nu știm exact câți suporteri vor ajunge la București, din cauza pandemiei, însă o parte a galeriei Plava Unija va fi prezentă pe stadion", a spus secretarul OFK Belgrad, Miroslav Milovanovic, pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Ce sumă a plătit CFR Cluj pentru înlocuirea gazonului din Gruia și când vor reveni clujenii acasă
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Veste teribilă pentru Dan Petrescu! Andrei Burcă va fi operat, după accidentarea de la națională
ACUM 2 ORE