Ca urmare a accidentărilor din apărarea bianconerilor, internaţionalul român de tineret a prins de mai multe ori lotul "Bătrânei Doamne". Iar miercuri a venit şi momentul mult aşteptat, al debutului. Scena? Cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume, UEFA Champions League.
Sportivul nostru a primit 20 de minute, pe finalul victoriei cu Dinamo Kiev, şi s-a descurcat excelent. Deşi a avut cu siguranţă mari emoţii, odată intrat pe gazon Radu a arătat multă maturitate, toate intervenţiile sale fiind sigure.

Cum a fost primit Radu Drăgușin la naționala de tineret

Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 30 MINUTE
Drăgușin speră să facă parte din lotul naționalei care va evolua la Campionatul European U21 de anul viitor. Mama sa, Svetlana, a vorbit pentru ProSport despre felul în care a fost primit Drăgușin în lotul lui Adrian Mutu.
”Vreau să subliniez că a fost primit foarte bine și la naționala de tineret, atât de Adrian Mutu, de staff-ul tehnic, cât și de colegi. El a primit botezul cum se spune și se aștepta să fie pus în dificultate, dar colegii au fost îngăduitori (n.n. râde). Ei l-au pus pe Radu să cânte o melodie în limba italiană și s-a descurcat. Mi-a spus că s-a simțit super la echipa națională și nici nu mă mir. Știți de ce? Îi curge prin vene sânge de român adevărat”, a declarat ea.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 9 ORE
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 10 ORE