Ca urmare a accidentărilor din apărarea bianconerilor, internaţionalul român de tineret a prins de mai multe ori lotul "Bătrânei Doamne". Iar miercuri a venit şi momentul mult aşteptat, al debutului. Scena? Cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume, UEFA Champions League.
Sportivul nostru a primit 20 de minute, pe finalul victoriei cu Dinamo Kiev, şi s-a descurcat excelent. Deşi a avut cu siguranţă mari emoţii, odată intrat pe gazon Radu a arătat multă maturitate, toate intervenţiile sale fiind sigure.

Cum a fost primit Radu Drăgușin la naționala de tineret

Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 23 MINUTE
Drăgușin speră să facă parte din lotul naționalei care va evolua la Campionatul European U21 de anul viitor. Mama sa, Svetlana, a vorbit pentru ProSport despre felul în care a fost primit Drăgușin în lotul lui Adrian Mutu.
”Vreau să subliniez că a fost primit foarte bine și la naționala de tineret, atât de Adrian Mutu, de staff-ul tehnic, cât și de colegi. El a primit botezul cum se spune și se aștepta să fie pus în dificultate, dar colegii au fost îngăduitori (n.n. râde). Ei l-au pus pe Radu să cânte o melodie în limba italiană și s-a descurcat. Mi-a spus că s-a simțit super la echipa națională și nici nu mă mir. Știți de ce? Îi curge prin vene sânge de român adevărat”, a declarat ea.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
ACUM 43 MINUTE
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
ACUM 2 ORE