Bayern Munchen a anunțat public prin vocea conducătorilor clubului în vara lui 2019 că este interesată de Leroy Sane. Extrema celor de la Manchester City a fost principala țintă în perioada de mercato iar mutarea părea că se va realiza, dorința jucătorului fiind să revină în Germania.
Relația cu Pep Guardiola nu a fost cea mai bună încă din perioada de presezon din 2018 când jucătorului i-a fost reproșată atitudinea. A urmat un sezon în care Sane nu a fost punct fix în formula de start iar jucătorul de 23 de ani le-a transmis celor de la Bayern că este gata să revină, scriu cei de la The Athletic.
Cluburile erau aproape de a ajunge la un acord când Sane a suferit o accidentare groaznică la genunchi. La Supercupa Angliei cu Liverpool, Sane s-a lovit și va reveni abia luna viitoare! Jurnalistul Sam Lee de la Athletic dezvăluie acum că Sane nici nu trebuia să fie pe teren la acea partidă.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58

Teama de dopaj

Pep Guardiola a fost nevoit să ia o decizie dificilă înainte de acea partidă cu Liverpool de pe 4 august. Guardiola a dorit să-l titularizeze pe Riyad Mahrez în dauna lui Sane, însă jucătorul algerian și-a alertat clubul că a folosit un spray nazal din cauza unei viroze. Clubul nu a putut identifica substanțele conținute de acel spray nazal, a informat Federația din Anglia, și a luat decizia de a nu-l mai folosi pe Mahrez pentru a nu risca un test anti-doping pozitiv!
Astfel, Guardiola l-a trimis pe teren pe Sane deși nu își dorea acest lucru, cu atât mai mult cu cât discuțiile cu Bayern era în fază avansată. Sane a intrat pe teren, s-a accidentat iar mutarea a picat. Pentru moment.

Transferul va avea loc la vară

Cei de la Bayern au confirmat oficial că nu vor face o ofertă pentru Sane în această iarnă, nedorind să investească o sumă importantă de bani în acest moment al sezonului. În plus, cei de la Bayern nu au certitudinea viitorului antrenor al echipei, Hansi Flick fiind numit principal până în vară.
Cei de la Athletic mai scriu însă că interesul celor de la Bayern rămâne iar Sane își dorește la rândul său să plece. În vestiarul celor de la Manchester City jucătorii sunt convinși că Sane nu va mai rămâne din sezonul viitor.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748670.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06