„Ați făcut întotdeauna România mândră, ați jucat accidentați, ați jucat pentru familii, pentru cariere, dar mai presus de toate ați jucat pentru culori și pentru toti românii care vă susțin, iar pentru asta meritați respectul întregii națiuni!
Pentru cei ce nu v-au vazut luptând 90 de minute meci de meci, ați arătatet ca niște regi protejați de o întreagă armată, dar voi ați fost, de fapt, soldații care au luptat pentru victorie!
În momentele în care am plâns de fericire, dar și în momentele în care am plâns de tristețe, am fost mândră că sunt româncă și asta datorită vouă!M-ați învățat atât din fața televizorului, cât și de pe stadion, că indiferent de eșec, trebuie să ridic capul pentru ca e doar o lupta pierdută, nu un întreg razboi!
Liga Campionilor UEFA
UEFA Champions League continuă cu etapa a 3-a a grupelor și astăzi. Cele mai tari confruntări
ACUM 17 MINUTE
Avem încredere în voi, în toți, că veți readuce Romania și Echipa Națională a României acolo unde îi este locul, că veți face toți românii mândri, că ne veți scoate în stradă așa cum s-a întâmplat cu părinții noștri!
Indiferent de rezultat, indiferent de adversar, indiferent de stadion, vom fi alături de voi”, a scris Cătălinei Nane.
Ianis Hagi, primul gol al sezonului! A marcat pentru Rangers în debutul partidei cu Hamilton

Răspunsul lui Ianis Hagi

Ianis a fost impresionat de scrisoarea fanei și o va răsplăti pe aceasta cu un tricou al naționalei României.
„Ianis sunt. Am citit mesajul, a fost superb și vrem să-ți facem o surpriză și să-ți dăm un tricou al echipei naționale semnat de mine. Sper că o să-ți placă și te așteptăm la următorul meci de acasă cu suporteri,” a declarat Ianis.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona merge la UEFA după erorile de arbitraj din duelul cu Inter! Anunțul presei din Spania
ACUM 22 MINUTE
Ligue 1
PSG îl va pierde, probabil, pe Messi, dar devine echipa perfectă. Super-transferul pregătit
ACUM 30 MINUTE