FC Botoșani va trebui să treacă mai întâi de KF Shkendija din Macedonia de Nord în timp ce Tottenham are misiune ușoară cu Lokomotiv Plovdiv. Dacă atât Botoșani cât și Tottenham se vor califica mai departe, echipa din nordul Londrei va călători în Moldova pe 24 septembrie.
Daily Mail a scris despre posibila adversară a lui Tottenham din turul 3 al Europa League.

Presa din Anglia despre FC Botoșani

Fotbal
Din Liga 3, în Cartea Recordurilor! Un român a înscris cel mai rapid gol din istoria fotbalului
ACUM 3 MINUTE
Daily Mail a deschis articolul cu titlul ”Tottenham s-ar putea deplasa la micuța echipă FC Botoșani sau la KF Shkendija din Macedonia de Nord”.
”FC Botoșani joacă în prima ligă din România însă nu a câștigat niciodată titlul, terminând deseori la mijlocul clasamentului. Botoșani a promovat pentru prima oară în prima ligă din România în 2012/2013 și au jucat în a treia ligă recent - 2003/2004”, informează Daily Mail.

TOTTENHAM, VIZITĂ ÎN PREMIERĂ LA BOTOȘANI

Jose Mourinho a preluat banca tehnică de la Tottenham în noiembrie anul trecut după ce Mauricio Pochettino a fost demis de conducerea clubului. Mourinho a reușit să o aducă pe Tottenahm pe locul șase în campionat după ce preluase echipa de pe locul 14. Un progres cu siguranță, dar jocul sub comanda portughezului nu a impresionat fanii londonezi. Mourinho caută cu siguranță un trofeu în primul său sezon complet la Tottenham așadar nu e de așteptat ca el să trateze cu superficialitate acest meci.
Dacă totul va merge conform planului, Mourinho va veni în România cu Tottenham la Botoșani. Misiunea pare imposibilă pentru echipa lui Marius Croitoru și cu siguranță moldovenii regretă faptul că o astfel de întâlnire trebuie să aibă loc fără spectatori. Cu siguranță că tribunele stadionului din Botoșani ar fi fost pline și atmofera una de neuitat dacă nu ar fi fost contextul pandemiei de coronavirus.
Romanian Liga I
Ce se întâmplă cu Iosif după ce Rapid a ajuns la 3 meciuri fără victorie în Liga 1! Anunțul oficial
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM O ORĂ