Diavolii roșii au fost foarte aproape să-l transfere pe Erling Haaland de la RB Salzburg în fereastra de transferuri de iarnă. Manchester United ar fi urmat să plătească 85 de milioane pentru atacantul norvegian de 19 ani, însă mutarea nu a mai fost concretizată, iar Haaland a ajuns în Bundesliga, la Borussia Dortmund.
La finalul lui 2019, germanii de la Borussia au anunțat oficial transferul lui Haaland la Dortmund. Starul în devenire norvegian a semnat pe 4 ani și jumătate cu BVB. Dortmund a plătit doar 20 de milioane de euro pentru Haaland grație unei clauze din contractul acestuia cu Salzburg. Haaland încasează 8 milioane de euro pe an la Dortmund, devenind al 5-lea cel mai bine plătit jucător din lot după Marco Reus, Hummels, Gotze și Witsel.

Cum a fost convins Haaland să refuze Manchester United

Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Într-un interviu acordat recent pentru Sport Bild, Michael Zorc a povestit cum au reușit oficialii Borussiei să-l convingă pe Haaland să semneze contractul. Directorul sportiv al echipei germane a dezvăluit faptul că Haaland a fost fermecat de un videoclip cu "Zidul Galben", faimoasa galerie a Borussiei.
"Când ne-am întâlnit cu Haaland, i-am arătat un videoclip special cu suporterii noștri. S-a văzut clar că i-a plăcut ce a văzut. A trebuit să muncim din greu pentru a-l convinge să vină la Dortmund. Știam foarte bine că stăteau și alte cluburi la coadă pentru el. Când am vorbit cu Mino Raiola (n.r. - agentul lui Haaland) și am primit acceptul, m-am simțit ca un copil", a spus Zorc.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50