Ioannis Paradissis a declarat că dacă Maguire și-ar cere scuze, acest lucru ar putea duce ”la o înțelegere” prin care Maguire ar putea scăpa de pedeapsa sa de 21 de luni la apel.
Maguire a făcut apel miercuri la decizia tribunalului din Grecia care l-a găsit vinovat de toate capetele de acuzare din cauza implicării sale într-o bătaie generală pe insula Mykonos săptămâna trecută. Surse au confirmat pentru The Guardian că echipas a legală a făcut apel și a numit acuzațiile împotriva sa ca fiind ”greșite și înșelătoare”. De îndată ce s-a lansat procesul de apel, conform legii din Grecia, condamnarea este pusă ”în stand-by”.
Vorbind din Syros, insula unde a avut loc procesul, Paradissis, cel care a reprezentat cei trei polițiști, a declarat că clienții săi și ”mulți greci” au fost șocați de faptul că jucătorul de 27 de ani nu și-a cerut scuze, ei considerând că Maguire a dat dovadă de ”o lipsă totală de empatie față de oameni doar își făceau treaba”.
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 14 MINUTE

Harry Maguire, presat să își ceară scuze

”Dacă ești un model ar trebui să știi să-ți asumi responsabilitatea și să-ți explici poziția. Tot ce am auzit de la el a fost că este o victimă și că el se consideră inocent. Unde este empatia față de oameni care doar își făceau treaba dar au fost atacați violent? Să nu spui nimic este nesportiv și nu este în spiritul fair-play-ului”, a declarat Paradissis.
Avocatul lui Maguire a declarat că deși justiția din Grecia se mișcă încet, cazul lui Maguire ar putea fi judecat de tribunal - și alți judecători - într-un interval ”de un an sau doi”.
Fotbal
U Craiova 1948, prima victorie după 45 de zile. Adi Mutu: "Am avut o atitudine corectă"
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Robert Lewandowski, întrebat dacă vrea să confirme și în alt campionat! Replica a venit pe loc
ACUM 2 ORE