Astăzi, 30 iunie, le expiră înțelegerile mai multor fotbaliști care vor rămâne începând din 1 iulie liberi de contract. Printre jucătorii care nu și-au găsit încă o nouă echipă se află câteva nume uriașe.
Jurnaliștii de la Sky Sports au realizat 11-le starurilor care nu și-au decis viitorul până în acest moment. Din echipă nu lipsesc Dani Alves și Marcelo, care se despart în această vară de Barcelona, respectiv Real Madrid, dar nici Juan Mata, care pleacă de la Manchester United după 8 ani în tricoul "diavolilor roșii".
De asemenea, fără contract va rămâne începând de mâine și Christian Eriksen, care semnase la începutul acestui an cu Brentford, pentru o jumătate de sezon. Danezul este dorit de mai multe cluburi din Premier League, dar încă nu a luat o hotărâre cu privire la următoarea sa destinație.
Liga
Barcelona, pregătită pentru noul sezon! Anunțul lui Xavi înainte de meciul pentru Trofeul Gamper
06/08/2022 LA 15:21
În poartă, englezii l-au plasat pe David Ospina, portarul columbian de 33 de ani care se desparte de Napoli după 3 ani. În apărare, pe lângă Dani Alves și Marcelo, se mai regăsesc Roman Saiss și James Tarkovski, iar pe linia de mijloc apare și Jesse Lingard, care pleacă de la Manchester United, club la care s-a format.
Citește și:

Nume uriașe în atacul echipei starurilor rămase libere de contract

Ceea ce atrage, fără doar și poate, atenția în echipa starurilor rămase libere de contract este linia ofensivă, formată din 3 nume mari ale fotbalului mondial.
  • Luis Suarez, care este în căutarea unei noi aventuri după ce și-a terminat înțelegerea cu Atletico Madrid, fiind așteptat, printre altele, la River Plate;
  • Paulo Dybala, care pleacă de la Juventus după 7 ani, fiind în atenția celor de la Inter și AC Milan;
  • Ousmane Dembele, care nu și-a prelungit până acum contractul cu Barcelona, deși a primit mai multe oferte. Francezul este dorit și de Chelsea.
Iată cum arată 11-le starurilor care rămân, pe 1 iulie, libere de contract: David Ospina (Napoli) - Dani Alves (FC Barcelona), Roman Saiss (Wolves), James Tarkovski (Burnley), Marcelo (Real Madrid) - Juan Mata (Manchester United), Christian Eriksen (Brentford), Jesse Lingard (Manchester United) - Ousmane Dembele (Barcelona), Luis Suarez (Atletico Madrid), Paulo Dybala (Juventus).
Campeonato Uruguayo
Luis Suarez a revenit cu gol în campionatul din Uruguay! A înscris în mai puțin de 15 minute
06/08/2022 LA 14:55
Liga
Barcelona, înștiințată de la La Liga că nu poate înregistra noile achiziții! Ce soluții au catalanii
05/08/2022 LA 16:21