Trupa lui Klopp a avut un an şi o lună fără înfrângere în Premier League, iar ceea ce a reuşit sezonul acesta a fost în multe momente impresionant. În cel mai puternic campionat din lume, Liverpool ajunsese la 79 de puncte din 27 de partide, o performanţă incredibilă.
Dar, în ultimele săptămâni, după vacanţa de iarnă, ceva s-a schimbat în rău în jocul lui Liverpool. "Cormoranii" au pierdut trei meciuri în două săptămâni: cu Atletico Madrid (în Champions League), cu Watford (în Premier League) şi cu Chelsea (în Cupa Angliei). Dacă în prima partidă din această serie, înfrângerea a fost considerată o întâmplare, mai ales că Salah&Co au arătat în multe momente bine pe Wanda Metropolitano, în ultimele două înfrângeri liderul la zi din Premier League a fost de nerecunoscut.
Prestaţiile acestea foarte slabe i-au făcut pe bookmakeri să se replieze rapid. În acest sezon, nu mai poate fi vorba de ratarea titlului, în condiţiile în care formaţia de pe Anfield are un avantaj de 22 de puncte în vârful clasamentului, dar pentru stagiunea viitoare se anunţă o luptă foarte echilibrată. Astfel, Manchester City, deşi va avea o perioadă grea, neavând dreptul să participe în cupele europene, e văzută cu şanse aproximativ egale cu cele ale lui Liverpool pentru cucerirea titlului în stagiunea 2020-2021.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Bătălia la campionat anul viitor va fi o luptă în doi, consideră bookmakerii, Manchester United, a treia favorită în opinia specialiştilor, având o cotă enormă: 29.

Cotele pentru cucerirea Premier League în sezonul viitor

  • Liverpool - 1,83
  • Manchester City - 2,25
  • Manchester United - 29
  • Chelsea - 34
  • Tottenham - 34
  • Arsenal - 51
  • Leicester - 51
  • Everton - 81
  • Wolverhampton - 81
Pentru "cormorani" urmează partida din campionat cu Bournemouth. Confruntarea de pe Anfield va fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player sâmbătă, de la 14:30.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53