Jucătorii lui Real au mers astăzi să se testeze pentru COVID-19, iar de mâine se vor prezenta la primul antrenament sub comanda lui Zidane de după izolare.
https://i.eurosport.com/2020/05/06/2815334.jpg
Un jucător care are în general mari probleme cu greutatea, lucru recunoscut chiar de el după transferul la Madrid, când a sosit din vacanță supraponderal, Hazard și-a învățat lecția. După o stagiune dezamăgitoare, marcată și de accidentări, belgianul e decis să arate că formația de pe Bernabeu nu are motive să regrete că a cheltuit peste 100 de milioane de euro pentru transferul său.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM O ORĂ
"Real Madrid a mers în această dimineață pentru a efectua testele de coronavirus, iar Eden Hazard a fost fotbalistul care a surprins cel mai mult. A făcut-o datorită formei sale fizice, care e impecabilă la 3 luni distanță de la ultimul meci", notează Mundo Deportivo.
Hazard e încă în perioada de recuperare de după accidentare, astfel că va intra alături de coechipieri, la antrenamente, abia de la finalul săptămânii viitoare.
https://i.eurosport.com/2020/05/06/2815090.jpg

Hazard, despre tentațiile din izolare

Eden Hazard a stat de vorbă în urmă cu o lună cu jurnaliștii din Belgia despre perioada pe care o traversează în carantină, departe de terenul de fotbal.
De când a ajuns pe Santiago Bernabeu, Hazard a fost adesea criticat din cauza kilogramelor pe care le are în plus. Jurnaliștii belgieni n-au uitat de povestea respectivă și l-au întrebat pe atacant despre regimul său din carantină. Haios din fire, Hazard a oferit o replică pe măsura așeptărilor.
"Pentru mine întotdeauna este complicat să respect regimul alimentar. Totuși, încerc să nu mănânc foarte mult. Și, mai ales, încerc să stau departe de sertarul cu bunătăți, din cămară. Mă tentează mereu, așa că nu îmi e ușor să-l evit", a mai spus Hazard.
Barcelona a reînceput de ieri antrenamentele
Toţi jucătorii Barcelonei au revenit miercuri la centrul sportiv al clubului pentru efectuarea testelor pentru COVID-19, necesare în vederea reluării antrenamentelor individuale şi, în cele din urmă a competiţiilor.
Jucătorii au intrat la ora 09.00 în centrul sportiv, după ce o perioadă lungă acesta a fost închis.
Lionel Messi, Antoine Griezmann, Marc-Andre ter Stegen, Ivan Rakitic şi restul vedetelor „extratereştrilor” au apărut la club purtând măşti şi mănuşi de protecţie, respectând cu stricteţe regulile impuse de autorităţi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 3 ORE